Német cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17551 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Német cirkálók

BigaC írta: nekem eléggé úgy tűnik, Yorck-al csak szintén BB-t égetni lehet, és óvatlan cirkálókat néha eltrafálni, mert azokat a világűrt is érintő röppályákat csak a kezdők vagy játék mellett TV-t nézők nem tudják kikerülni. még a HE hagyján, de szerintem mindenki röhögőgörcsöt kap, amikor a Yorck AP-vel próbál lőni valamire.
Roon/Hindenburg amúgy sem vonz túlzottan, úgyhogy nem sajnálom a német ágat befejezni.
inkább azt sajnálom, nem a japán vonalat vittem, az Ibuki/Zao-t sokan dícsérik.
szóval elsőként pont belehúztam a legunalmasabb cirkáló vonalba, az amerikaiba, ott egyáltalán nem tetszik a New Orleans, Baltimore-ról alig írnak egyáltalán.
német cirkálók tetszettek a Nürnbergig, azzal van 60% winrate-em és a legjobb csatáim.
bár az Admiral Hipper elég gyilkos, ahogy a játékaimban eddig láttam, talán addig még érdemes elmennem. :)

Ne add fel szerintem. Ez a hétvége szerintem mindenkinek elég tré. Tudom sokan mondták már de próbáld a co-op-ot a cirkálókkal. Én sem vagyok mesterlövész de ezért kár lenne kidobni a cirkálóimat.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja SgtBala által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #17556 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német cirkálók

BigaC írta: bár az Admiral Hipper elég gyilkos, ahogy a játékaimban eddig láttam, talán addig még érdemes elmennem. :)

Ibuki oldalt tud torpedozni, Mogaminál jobban, Tirpitzes...
10 jo agyu, 10km spot táv. *4 40 lövés*4700 AP... 36 fokos toronyforgás...
meggyőző ?

Roon 9 ágyú*6, 51 lövés*5900 AP :) torpedója csak 6km, de előre is tud, szerintem közelharcban jobban használható...
22,5 fokos toronyforgás, 17,8km alap lőtáv... Ibukira kell szerintem a lőtáv növelő, azzal 19,2km ugye, illetve a tornya nem bírja ki, hogy lassítsunk a forgásán, ennek belefér...

ha belefér, akkor rá lehet tenni azt a cuccot, ami 17%-l csökkenti a toronyforgást, de 12%-l csökkenti a töltésidőt is...

nemtom mit tud a Hindenburg, de én akarom a Roont, akarom kipróbálni :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 7 hónapja #17568 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A Yorck megállja a helyét cirkáló vs cirkáló küzdelemben is, talán még kettővel szemben is. Ez a csata volt a búcsú csata, nem éppen így akartam búcsúztatni, de emelt fővel hagyta el a csatateret, avagy süllyedt el :sick: A képeken láthatjátok, hogy két cirkáló próbált rám jönni, a csatahajók tűzfedezete alatt, még is hamar feladták. Az igazat megvallva a Lexington küldött a sírba, mivel kapott tőlem pár sorozatot, ráadásként jó pár gépét leszedtem. Kevés hp-n menekültem, mikor újra és újra rám jött a Lexington, és bevillázott a torpedókkal, azt még ki tudtam fordulózni, de a Hatsu elkapott. Amúgy a hp-m nagy részét a csatahajók szedték le, de a pokolt a Lexington bombázói hozták el.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17570 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A Yorck cirkáló számos ütközetben öregbítette flottám hírnevét s éppen ezért fájó szívvel búcsúztattam. Azonban örömmel töltött el, hogy az Admiral Hipper cirkáló behajózott a kikötőmbe.

Az első kör/random csata nem sikerült valami fényesen, de rosszul sem. Sajna betolták cap győzelemre, pedig akkor kezdtem igazán belemelegedni, illetve akkora sajátítottam el a tüzelési technikát. Három szép/kövér csatahajó várta még, hogy megsorozzam őket. Szóval most kifejezetten dühös is voltam ez miatt. Összességében stock hajó, piros skilles kapitány .... és úgy vélem nem rossz. Szeretni fogom ezt a cirkálót is :love:
A tornyok gyorsan fordulnak, karcsú és fordulékony hajótest, pontosnak mondható lövegek.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, SgtBala

Több
8 éve 7 hónapja #17579 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Gratulálok az új szépséghez. Igyekszem követni a példát már csak 70k xp :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
8 éve 7 hónapja #17582 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Gratula !
És ha elfogadsz egy jó tanácsot, mindenképp erőltesd az AP-t a Hipperel. ;) (csatahajóknál maradhat a HE)
Sokáig én is a HE-t lőttem vele de AP-val csodákra és több sebzésre tehetsz szert. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.311 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.