Német cirkálók

Több
8 éve 6 hónapja #19893 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Milyen kapitány skill-ek jók a Hipperre?
10-es kapitány van rajta, most ezek élnek, de főleg a Yorck hagyatékai, úgyhogy valamikor érik egy átrendezés (ha lesz megint dublonom... :( )

Expert Loader - ezt lehet le kéne szednem, úgyis főleg AP-vel lövök, bár a Tier 9,10 ferdén haladó BB-kre semmi hatással sincs, ide mégiscsak jó lenne a HE
Expert Marksman - ennek se látom nagy értelmét a Hipperen, elég gyors így is a toronyforgás
Incoming Fire Alert - ez kell
Vigilance - ez is kell

szóval most van 2 pontom, ha leszedném az egyik 1 pontosat és kicsit gyűjtök, akkor rakhatnék rá egy 4-est.
de vajon mi legyen az?

DE - ha kevés HE-t használok, akkor felesleges
AFT - légvédelem sosem árt, bár nekem modulként is az AA van rajta
SE - +3200HP sem túl sok, egy db AP...
MFC AA - ezt még sosem próbáltam, de 4 pontért soknak tűnik és hát a Hipper nem igazán AA hajó.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja #19897 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német cirkálók

az expert loader anyira felesleges egy cirkálora
Mellékletek:

Több
8 éve 5 hónapja #20030 Írta: BigaC
ezzel a Hipperrel képtelen vagyok nyerni... rontja a szép lassan emelkedő wr-emet :)
lődözök, túlélem többnyire, de alig sebzek valamit.
HE szar ahogy már megbeszéltük (soha nem gyújt), az AP meg tier 9-10-ben gyenge ahová gyakran berak, a páncél meg ugyanolyan papír, mint a Yorcké.
ráadásul megnéztem a következő hajót, a Roon-t, már megint az idióta nürnberges hátul 2 elöl 1 elrendezés??? vagy meneküljek majd azzal is? :D

Több
8 éve 5 hónapja #20036 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német cirkálók

BigaC írta: ezzel a Hipperrel képtelen vagyok nyerni... rontja a szép lassan emelkedő wr-emet :)
lődözök, túlélem többnyire, de alig sebzek valamit.
HE szar ahogy már megbeszéltük (soha nem gyújt), az AP meg tier 9-10-ben gyenge ahová gyakran berak, a páncél meg ugyanolyan papír, mint a Yorcké.
ráadásul megnéztem a következő hajót, a Roon-t, már megint az idióta nürnberges hátul 2 elöl 1 elrendezés??? vagy meneküljek majd azzal is? :D

menekülés nem rossz Roonal, #19955 masfel napja irtam az oromkodobe, pontosan errol szol, szaladj és lőj :)

egyébként a Roon 9 csőből 8,6 másodpercenként tolja... ha oldalt áll egy csatahajó, Tirpitztol a Montanáig bármi, akkor 5-6000 hp/sorozat, mire ujratolt szegeny bb, 15k hp leugrik rola...

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #20060 Írta: BigaC
na végre mentem 1-2 nyerőt a Hipper-el, nagyon a háttérben kell maradni, úgy értem, jobban mint a Yorck-al :) érdekes, ha elém kerül a nagybátyót alig karcolom, más BB-k oldalába lőttem szép nagyokat az AP-vel. hiába, az övpáncél... :)
viszont a B törzs sürgősen kell, főleg, hogy kicsit jobban forgolódjon..

amúgy becsben kell tartani a Hippert, mert ez az első vérrel és verítékkel megszerzett 8-as hajóm, a Tirpitz-ért és a Kutuzov-ért a munhahelyen szenvedtem :) *

* ja nem, van egy NO is. de a Hipper kicsit jobban tetszik.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #20066 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Taktikai gyorskérdés:

Hipper kimaxolva végre :woohoo: :P , de lehet, hogy csak nálam nem látszik, de nem azt ígérték, hogy az uccsó testtel/patchvel megkapja az "Atlantic Bow"-nak nevezett szebb orrkiképzést :whistle: ?... na most ebből semmit sem látok, ugyanolyan tompa/egyenes az orra, mint volt, azaz ahogy kijött anno a gyárból, semmi módosítás.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Ghostsaker által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.