Német cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17584 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók

PzPuma írta: Gratula !
És ha elfogadsz egy jó tanácsot, mindenképp erőltesd az AP-t a Hipperel. ;) (csatahajóknál maradhat a HE)
Sokáig én is a HE-t lőttem vele de AP-val csodákra és több sebzésre tehetsz szert. :)

okés, kérdezni is akartam :woohoo: rombik ellen még mindig He vagy mehet nekik is az Ap?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja GaiusHun által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #17585 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német cirkálók
HE jobb de ha AP van betöltve nyugodtan mehet az is, sokszor szépen sebzett az is.

Több
8 éve 7 hónapja #17586 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német cirkálók
rombolók ellen nem szokott citadellát adni? Kazánjuk azért még van nekik is... :whistle:

Több
8 éve 7 hónapja #17587 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német cirkálók

leopardusz írta: rombolók ellen nem szokott citadellát adni? Kazánjuk azért még van nekik is... :whistle:

az a baj, hogy a kazanfal is papírbol van, AP átmegy rajt robbanás előtt...

egyébként AP-val is lehet sebezni soxor 3-5000-t rombolon, de nehezebb veluk találni...
lehet csak én érzem ugy, de mintha a HE akkor is adná rombolora, ha mellélovok egy kicsit...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17589 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Azért én elkondölkoznék azon ha egy 500kg-os vasdarab keresztül visz egy hajot akor mi történik. A kazán találatot akor is robbanásra kéne adnia ha az AP töltet nem is robban fel.( ugyanaz egy 500 kg-os vasdarab keresztül visz egy müködö kazánt ,szerintem viszi magával a kazánt a hajo aljával együtt)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17591 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Német cirkálók

vcsaba1968 írta: Azért én elkondölkoznék azon ha egy 500kg-os vasdarab keresztül visz egy hajot akor mi történik. A kazán találatot akor is robbanásra kéne adnia ha az AP töltet nem is robban fel.( ugyanaz egy 500 kg-os vasdarab keresztül visz egy müködö kazánt ,szerintem viszi magával a kazánt a hajo aljával együtt)

Hát én elgondolkodtam józan "paraszti-gépész" ésszel :whistle: és azért ha keresztül is csapod a rombit a kazánnal együtt és még nem is durranna el, akkor is a beömlő víz árasztana és még akkor nem is beszéltünk a beömlő hideg víz + forró kazán kombináció általi történésről, szerintem lenne ott nagy "Bádá-Bumm ":woohoo: :evil: :pinch: bár ezen azért a WG-s srácok is elgondolkodhatnának, mert ugye a papírhajóknak is néha át kéne ázniuk a víztől :silly:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Ghostsaker által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.300 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.