Prémium cirkálók

Több
9 éve 5 hónapja #8360 Írta: Deathcup
Deathcup válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Szerintem, ha mész a japán cirkáló ágon, akkor annak a legénységét húzzad benne. Vagy akár melyik japán kapitányt, mert itt a WoT-al ellentétben beteheted bármelyiket. Csak japcsi legyen. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja #8361 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Japánokat jobban csipázom, nem tudom miért. Föleg öket viszem, de attól függetlenül van minden amúgy.

Több
9 éve 5 hónapja #8369 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

AtuqShaman írta: Japánokat jobban csipázom, nem tudom miért. Föleg öket viszem, de attól függetlenül van minden amúgy.

Figyelj, az Atago-t imádni fogod, és most már keresni is fog. Mindenféleképpen már meglévő kapitányt pakolj bele. Azaz annak a cirkálónak a kapitányát, aki a legmagasabb tierben van. Ha már nem farmolsz, akkor visszarakod az aktuális cirkálóba. Így viszont az xp arra a kapitányodra megy, akit viszel a fejlesztésben tovább. Sajnos továbbra sincs megoldva, hogy minden xp a kapitányi képzésre menjen, szóval a prém hajón lesz egy valag xp-t, amit goldért cserébe átválthatsz, ami jó nagy baromság.

Több
9 éve 5 hónapja #8371 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nem baromság az XP váltás. Ez pusztán üzlet. :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 5 hónapja #8375 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

AtuqShaman írta: Nem baromság az XP váltás. Ez pusztán üzlet. :)

Bocsi kiakadtam a játékon ugyhogy szüneteltetm aztám meglátom de egyre közelebba apillanat amikor levakarom a vinyorol az egész fost.

Több
9 éve 5 hónapja #8377 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vcsaba1968 írta:

AtuqShaman írta: Nem baromság az XP váltás. Ez pusztán üzlet. :)

Bocsi kiakadtam a játékon ugyhogy szüneteltetm aztám meglátom de egyre közelebba apillanat amikor levakarom a vinyorol az egész fost.

Csaba! Baromira ajánlom, hogy a mondatod végét gondold át. Nagyon nem szeretném, ha szögre akasztanád a kapitányi sapkád. Nyilván semmi közöm hozzá, de jó lenne nem elveszteni egy normális embert és játékost! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, vcsaba1968, Szete58, sandorati

Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.