Prémium cirkálók

Több
9 éve 6 hónapja #7162 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Kár volt rajta rágódni. vagyunk itt páran, akik már elég régen beneveztünk arra a hajóra és bizony nem bántuk meg. Kapott bizonyos nerfet, amit agyba-főbe titkolnak a fejlesztők (biztosan azért mert nem fogy a drágább premium hajó megfelelően), de még mindig nagyon jó pénzkereső eszköz.
Ha valaki ráérzett, hogyan kell jól játszani az Omaha-val, annak bizony a Murmansk is nagy kedvence lesz.

Félnek is tőle mint a tűztől, mert baromi messziről fel tudja gyújtani még a legnagyobb ellenfelet is.

Rá kell tenni minden lehetséges vackot és a kapitányt is úgy kell képezni, hogy még tovább növelni a hatótávot és a tűzgyorsaságot.

Nálam gyakorlatilag már olyan, mint egy lassabb gépágyúval felszerelt, mozgó sündisznó vár.
AP-t csak a kekeckedő cirkálók kedvéért szoktam betölteni, amúgy meg mindent HE-lőszerrel rendezek le.
Az érzés megfizethetetlen, mikor pár másodpercenként kapja az oldalába az ellenfél cirkálója a citadel hit találatokat. Szinte érezni a tenger felett terjengő pánik hangulatot az ellenfél hajója felől.

Gondolom, szegény Murmanskot majd még tovább nerfelik, hiszen az újabb premium hajókat is el kell majd adni valahogyan.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja #7315 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Sajna várható a nerf, 2 napja egy 7-es us csatahajó ment hullámsírba, miközben arról sírt, csíter vagyok, mert 17km lövöm :evil: és bakker, el is süllyesztettem.....
Továbbra is a Murmansk a legjobb prém hajó, bár az Atago is jó, de az csak prémium előfizetéssel, amúgy kalap szar, kell hozzá zászló, zászlószerzésre ranked csaták :whistle: illetve te legyél aki elsőre süllyeszt el hajót :)

Több
9 éve 5 hónapja #7317 Írta: GaiusHun
Az előző hozzászólás alátámasztására :P , 7. tierben is állat, sőt, VADÁLLAT :evil: és pontosítok: Coloradó volt az us csatahó :silly:
Amint látjátok, 7. tierben is ki áll a pont lista élén? A Murmanks :woohoo: A Pensacola kapott egy HEAT/AP sorozatot, és világgá szaladt :P

Mellékletek:

Több
9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #7435 Írta: mrzed72
mrzed72 válaszolt a következő témában: Murmansk
Hát ez élég durvára sikeredett... :whistle:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 hónapja mrzed72 által.

Több
9 éve 5 hónapja #7441 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Majd lesz a Nikolai (ok, bb, de attól most még prém), meg egy Fujin bemutató Clevertől (nem tudom külföldi csinált-e ezekről videót)

Több
9 éve 5 hónapja #7765 Írta: GaiusHun
Eleinte úgy gondoltam a Yubari csak kidobott pénz volt, azon kívűl, hogy belépő volt a zárt bétába :P
Erre szinte megtáltosodott :cheer: basszus, prém nélkül még ez is jobban keres mint az ATAGO. 148K nettó bevétel nem rossz egy négyestől :woohoo:

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.381 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.