Prémium cirkálók

Több
9 éve 8 hónapja #3319 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

stevedoki írta: Jogos észrevétel. De szándékosan hagytam egyben. Nehogy nekem valaki azzal jöjjön, csak a jól sikerült csata került fel. Annyit megteszek majd, hogy 2.-ik és 3.-ik csata elejéhez jelölést teszek. Szóval ez nem egy szerkesztett bemutató. Egyszerűen 3 random csata, mit lehet vele keresni. Ugyanis pl Gremiaschy (tuti szarul írtam a nevét, de kimondani sem bírom) ha rákeresel youtubon, csoda bevételes videók vannak. De ez nem az átlag. Én a stat bannert is azért tettem ki az aláírásomba, hogy mindenki tudja, nem top játékos vagyok, és így keres nálam. Egyfajta viszonyitási alap. De ha konkrét igény van rá, akkor az Omaha farmolos videót már csak egy jól sikerült csatával oldom meg. De az torz kép lesz szerintem.

Nem is tervezek más videót, csak ezt a kettöt, mert népszerű téma volt itt. A bohóckodást meghagyom másoknak youtubon.

Stevedoki!
Arra hogy milyen élvezetes a hajó elég egy video (tehetsz persze egymás alá többet is). Ha viszont a keresetet akarod bemutatni, akkor a csatajelentési lista 3 oldalának, harmadik lapja „Credit and Xp” adja meg azokat a kereseti adatokat, amivel a szegény játékos számol (nettó credit/battle).
Jut eszembe, nem tudtok olyan statisztikai oldalról amilyen a WOT-nál a vBAddict ? Bár tudom még kevés a statisztikához az adat, de azért ehhez hasonló adatokra nagyon kíváncsi lennék (például a nettó credit/min-re).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #3339 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Biztosan jól sikerültek. Sajnos én egyiket sem fogom megnézni, mert a mobilnet felzabálja a havi keretet. Legfeljebb elmesélitek melyikben, mi volt.

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 7 hónapja #3342 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

hadtjuk írta:

James Onedin írta: Az első csata.Lehet vele bohóckodni. :) (Prém fiókkal játszottam.)

James Onedin!
Na, sikerült megtalálnom: Az eredmény kiírás harmadik oldalának legalsó (harmadik) lapja: „Credit és XP” ez tartalmazza az összes keresetet. Elég ezt feltenned.

Itt van egy,vereséggel zárult,prémium fiókkal....
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja James Onedin által.

Több
9 éve 8 hónapja #3345 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Képet róla, megvitatjuk. :)

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #3357 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
hadtjuk: tényleg bele sem néztél. :)

Ezeket megmutatom a videóban. Tekerni is lehet, másrészt valódi pénz költésénél én igyekszem nagyon tájékozódni. És pont ilyen videót nem találni. Már leírtam, egy nagyon jó csata, nem elég. De adtál ötletett. Excel táblát fogok csinálni, egy hétig írom mit hozott. Azt is ide linkelem.

Ui: vki írta, type 59 gyanús. Hajlok rá én is. Tegnap este 2×er találkoztam 3-as Murmansk troll szakaszal. Egyszerűen szarrá löttek mindent. Ha mégsem jutt a Type sorsára, az csak azért lesz, mert Tier 5 -ben van.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja stevedoki által.

Több
9 éve 8 hónapja #3360 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A videót kiraktam a főoldalra, majd oda kommenteld a statokat mostantól :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.241 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.