- Köszönetek: 65
Stevedoki!stevedoki írta: Jogos észrevétel. De szándékosan hagytam egyben. Nehogy nekem valaki azzal jöjjön, csak a jól sikerült csata került fel. Annyit megteszek majd, hogy 2.-ik és 3.-ik csata elejéhez jelölést teszek. Szóval ez nem egy szerkesztett bemutató. Egyszerűen 3 random csata, mit lehet vele keresni. Ugyanis pl Gremiaschy (tuti szarul írtam a nevét, de kimondani sem bírom) ha rákeresel youtubon, csoda bevételes videók vannak. De ez nem az átlag. Én a stat bannert is azért tettem ki az aláírásomba, hogy mindenki tudja, nem top játékos vagyok, és így keres nálam. Egyfajta viszonyitási alap. De ha konkrét igény van rá, akkor az Omaha farmolos videót már csak egy jól sikerült csatával oldom meg. De az torz kép lesz szerintem.
Nem is tervezek más videót, csak ezt a kettöt, mert népszerű téma volt itt. A bohóckodást meghagyom másoknak youtubon.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Itt van egy,vereséggel zárult,prémium fiókkal....hadtjuk írta:
James Onedin!James Onedin írta: Az első csata.Lehet vele bohóckodni.
(Prém fiókkal játszottam.)
Na, sikerült megtalálnom: Az eredmény kiírás harmadik oldalának legalsó (harmadik) lapja: „Credit és XP” ez tartalmazza az összes keresetet. Elég ezt feltenned.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.