Prémium cirkálók

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #3208 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

stevedoki írta: Aki szeret videót nézni... Nem levenni a fejem, az első videóm. :)

Én végignéztem, és nagyon-nagyon tetszett !!! Szép körök, jó videó !!! :lol:

A legfaintosabb a 2. meccs utolsó pár perce, a Wyoming ellen.... konkrétan úgy szorítottam a gurulós bőrfotelom karfáját, hogy az összes vér kiment az ujjaimból... :lol: :whistle:

Csak így tovább, szívesen nézek/nézünk ilyen jó kis videókat !!!! :lol: ;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja sandorati által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #3209 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Doki ezt küldd már át légyszi emailben (hogy ne felejtsem el) és kirakom majd én is. Köszi

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #3219 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Érdekes, de belülröl a 3.ik csatában a Fuso ellen volt a legnagyobb izgalom. A 2.ikban , igen, nos nem akartam elereszteni a torpikat, mert a rombolónkat féltettem. A töketlenkedése sok hp-ba került nekem, de végül le is égett volna a csatahajó, és én is. :)

Jaktor: hová küldjem?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja stevedoki által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 8 hónapja #3297 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

James Onedin írta: Az első csata.Lehet vele bohóckodni. :) (Prém fiókkal játszottam.)

James Onedin!
Na, sikerült megtalálnom: Az eredmény kiírás harmadik oldalának legalsó (harmadik) lapja: „Credit és XP” ez tartalmazza az összes keresetet. Elég ezt feltenned.

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #3299 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

stevedoki írta: Aki szeret videót nézni... Nem levenni a fejem, az első videóm. :) [strike](Késöbb 1080p lesz, csak a youtube még megrágja elébb, de már nézhető.)[/strike] Ok, már 1080P, egész jó minösége lett, semmi fizetős cucc, csak free software amivel dolgoztam. :P

Stevedoki!
Ezeket a teljes estét betöltő filmeket nem lehetne feldarabolni (a YT-n is egybe lehet fűzni). Még egy húszon perces filmet megnyitok, de 51:47 az közel egy óra… (Bocsánat, hogy így látatlanban kritizálom, ettől még lehet nagyon hasznos.)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja hadtjuk által.

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #3310 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Jogos észrevétel. De szándékosan hagytam egyben. Nehogy nekem valaki azzal jöjjön, csak a jól sikerült csata került fel. Annyit megteszek majd, hogy 2.-ik és 3.-ik csata elejéhez jelölést teszek. Szóval ez nem egy szerkesztett bemutató. Egyszerűen 3 random csata, mit lehet vele keresni. Ugyanis pl Gremiaschy (tuti szarul írtam a nevét, de kimondani sem bírom) ha rákeresel youtubon, csoda bevételes videók vannak. De ez nem az átlag. Én a stat bannert is azért tettem ki az aláírásomba, hogy mindenki tudja, nem top játékos vagyok, és így keres nálam. Egyfajta viszonyitási alap. De ha konkrét igény van rá, akkor az Omaha farmolos videót már csak egy jól sikerült csatával oldom meg. De az torz kép lesz szerintem.

Nem is tervezek más videót, csak ezt a kettöt, mert népszerű téma volt itt. A bohóckodást meghagyom másoknak youtubon.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja stevedoki által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.