Amerikai cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #25556 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
frankó lenne a NO, ha kicsit magasabb lenne a ROF, vagy esetleg lehetne választani javító fogyóeszközt rá.
mondjuk én csak hallgassak, mert az Indianapolist is megvettem, ami gyakorlatilag egy Tier 7 NO, de még így sem tudtam vele alkotni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja BigaC által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #25564 Írta: BigaC
viszont jó hír amcsi cirkálósoknak, hogy a brit CL-ek még gyengébbeknek ígérkeznek, szóval úgy érzem, nem az amerikai lesz a legszarabb cirkáló ág.

Több
8 éve 7 hónapja #25570 Írta: Hundave85
Hundave85 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Szép lenne, mondjuk egy 65000 hp-s azonos tier BB-nek az 5000es citadella sebzés tényleg hatalmas...ő meg elereszt rám egy sorozatot és szevasz...

Több
8 éve 7 hónapja #25571 Írta: Hundave85
Szerintem meg nem. :) Az alapvető balance rendben, de egyes hajók iszonyat gyengék, vagy túl erősek. Az NO-nak mondj egy erős oldalát? Mint írtam se dd-k se bb-k ellen nem jó semmire, max cirkálók ellen...Ennél konkrétan nem finomhangolás kellene, hanem egy erőteljes buff. Az egész amcsi cirkáló ág alapvetően hátrányban van a torpedók hiánya miatt, ezt ellensúlyozni kellene valamivel, de se tűzgyorsaság, se páncél, se mozgékonyság, se tűzerő téren nincs meg a kompenzáció....

Én így látom, és tényleg igyekszem tárgyilagosan nézni. :)

Több
8 éve 7 hónapja #25572 Írta: BigaC
az NO amíg nem voltak szovjet cirkálók, azon kevés hajók egyike volt, amin volt radar.
rombolók ellen nem állítanám, hogy hatástalan, a HE szépen sebez, csak a radart kell tudni jól használni.
persze ahogy írtam, a szovjet cirkálók ROF értékével szemben már nem versenyképes.
a lövegjei nem olyan rosszak amúgy, de a ROF-on tényleg buffolni kéne.
illetve az Indianapolishoz hasonlóan kaphatna egy kis +orr páncélt, a lövegek miatt úgyis előrefelé érdemes vele támadni, ellentétben mondjuk egy Roon-al.
a concealmentje sem rossz/modullal tovább lehet erősíteni, de hiába lopakodik jól, ha a célnál nem tud eleget lőni, aztán menekülhet...

Több
8 éve 7 hónapja #25642 Írta: Hundave85
Már nincs radar....

Oldalmegjelenítési idő: 0.237 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.