Amerikai cirkálók

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #24523 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ez se egy nagy sebzés de a légvédelem az jol teljesitet

a Tirpitz meg is köszönte a légi fedezetett
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24528 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A Basic Firing Training-et nem feltétlenül hatékony a Cleveland-en. Mióta megváltoztatták a vele kapcsolatos szabályokat, és csak a 139mm alatti és másodlagos lövegekre érvényes ezért a Cleveland-en igazából csak az AA hatékonyságát javítja. Ezért szerintem ezen hajó esetében inkább az Expert Loader (gyorsabb töltés lőszer váltásakor) vagy a Basics of Survivability (gyorsabb javítás) a hasznos kapitányi képesség. Persze ha szereted erősíteni a légvédelmet, akkor jó a BFT, ez a játékstílusodtól függ.

A második szintről sztem Expert Marksman (toronyforgás gyorsítás) és Fire Prevention (-7% esély a kigyulladásra)
Az Incoming Fire Alert is hasznos lehet, de pl. én a Cleveland esetében nem éreztem sok hasznát (csak a frászt hozta rám és a sortüzek általában akkor is beestek ha kitéréssel próbálkoztam, úgyhogy maradt az éles szögben hajózás és a gyakori irányváltás)

Harmadik szinten Vigilance (a torpedókat 25%-kal nagyobb távolságból észleled) A Superintendent se rossz (+1 fogyóeszköz) de valamiért olyan ritkán rak CV-s játékba, hogy pazarlásnak éreztem 3 pontot elcseszni rá.

Negyedik szinten egyértelműen Demolition Expert (+3 % esély a tűz okozásra) Az Advanved Firing Training se rossz (ha erős AA-t akarsz) de 4 pont szerintem piszkosul sok érte. Amíg a Cleveland fő lövegeire is érvényes volt a 20% lőtáv növelés (mivel a kaliber korlát akkor még magasabb volt) addig szerettem használni, de ma már nem erőltetném. Akkor már inkább Manual Fire Control for AA Armament (+100% légvédelmi hatékonyság a 85mm, vagy nagyobb kaliberű légvédelmi ágyúkra - de csak a kijelölt repülőrajokra)

Az ötödik szinten nemigen találok olyan kapitányi képességet, ami a Cleveland esetében hatékony lenne, és ne lenne túl drága (5 pont elég sok)

Acetil_coenzim_A írta: Üdv!

Ha már megint arp küldetés 2000 találatért, akkor az nálam egyet jelent a Cleveland osztályú cirkálóm reaktiválásával. Meglepően gyorsan belejöttem a használatába és egész jó köröket megyek vele, de szeretnék még többet kihozni belőle. Anno domini mikor először megvettem, a föfegyverzet 1. számú (főfegyverzet ellenálló képességének növelése), valamint a tűzvezető rendszer (pontosság), továbbá a két kárelhárító rendszer modifikációját raktam rá. A hajó manőverező képességével elégedett vagyok, ezért választottam a kárelhárítást. A hajó képességeit kifejlesztett állapotban is kiválónak találtam, ezért nem sok olyan képességet találtam, ami jelentősen javítaná a hajó teljesítményét szerintem. Jelenleg 11 képességpontom van a kapitányon, amiből lejön a basic firing training 1 pontja. Emellé gondoltam az expert marksman (2 pont), high alert (3 pont), last stand (2 pont), survivability expert (4 pont) képességeket. Az eddig talált videók és ajánlások alapján (valahogy mind közel egy éves) gondolkozom a basics of survivability (1 pont), as manual controll for AA (4 pont), demolition expert (4 pont), a last chance (5 pont), preventive maintanence (5 pont), az incoming fire alert (2 pont) és a superintendant (3 pont, bár ennek látom a legkevesebb hasznát a felsoroltak közül).

Azt szertném kérdezni, hogy nektek ez ügyben mi a véleményetek?

Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja tmage által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24529 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Expert loadert feleslegesnek érzem, bármelyik hajón... :unsure: De főleg a Cleven, aminek 10 sec az ideje...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja leopardusz által.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #24532 Írta: tmage
Gyors-gyors, de amikor a közelben "kiugrik" egy cirkáló egy hegy mögül, és gyorsan kellene az AP, akkor meg baromira lassúnak érzem :)

Sztem abszolút játékosfüggő, ha szeret az ember közelebb menni, akkor hasznos, de ha inkább messziről küldi az áldást, ott kevésbé számít (Cleveland-del messziről amúgy se igen lősz citadellát cirkálónak, nem kell váltogatni AP-ra)

leopardusz írta: Expert loadert feleslegesnek érzem, bármelyik hajón... :unsure: De főleg a Cleven, aminek 10 sec az ideje...

Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja tmage által.

Több
8 éve 8 hónapja #24533 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
10 km alatt a HE-je is brutálisat lő cirkálóba... :)

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #24535 Írta: tmage
Rombolóvadászatra szeretem használni igazán (elég jól forog hozzá a hajó és a tornyok is, és a 4x3 löveg meg a tűzgyorsaság is jól jön)

Cirkálókkal pofozkodásba csak akkor megyek bele szívesen, ha nincs sok ellenfél a közelben, 2-3 ügyes kapitánynál már hamar beledöngölhetnek a földbe (vízbe ?) 1v1-ben elég jók az esélyek

Na meg persze az is élmény, ha sikerül az ellenséges repülőrajok közelébe kerülni. De olyan ritkán látok CV-t, hogy az már nem kicsit bosszantó. Ha mégis van hordozó, akkor meg tuti pont a másik oldalt fogja támadni és nem azt ahol épp úszkálok.

Oldalmegjelenítési idő: 0.295 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.