- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Acetil_coenzim_A írta: Üdv!
Ha már megint arp küldetés 2000 találatért, akkor az nálam egyet jelent a Cleveland osztályú cirkálóm reaktiválásával. Meglepően gyorsan belejöttem a használatába és egész jó köröket megyek vele, de szeretnék még többet kihozni belőle. Anno domini mikor először megvettem, a föfegyverzet 1. számú (főfegyverzet ellenálló képességének növelése), valamint a tűzvezető rendszer (pontosság), továbbá a két kárelhárító rendszer modifikációját raktam rá. A hajó manőverező képességével elégedett vagyok, ezért választottam a kárelhárítást. A hajó képességeit kifejlesztett állapotban is kiválónak találtam, ezért nem sok olyan képességet találtam, ami jelentősen javítaná a hajó teljesítményét szerintem. Jelenleg 11 képességpontom van a kapitányon, amiből lejön a basic firing training 1 pontja. Emellé gondoltam az expert marksman (2 pont), high alert (3 pont), last stand (2 pont), survivability expert (4 pont) képességeket. Az eddig talált videók és ajánlások alapján (valahogy mind közel egy éves) gondolkozom a basics of survivability (1 pont), as manual controll for AA (4 pont), demolition expert (4 pont), a last chance (5 pont), preventive maintanence (5 pont), az incoming fire alert (2 pont) és a superintendant (3 pont, bár ennek látom a legkevesebb hasznát a felsoroltak közül).
Azt szertném kérdezni, hogy nektek ez ügyben mi a véleményetek?
leopardusz írta: Expert loadert feleslegesnek érzem, bármelyik hajón...
De főleg a Cleven, aminek 10 sec az ideje...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.