Amerikai cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #25500 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ki is lőtél vele pár napja,te csúnya!!! :woohoo: :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja James Onedin által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #25521 Írta: Hundave85
Hundave85 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Érdekes mert a Pensacolát pl nagyon szerettem, pedig az se a legjobb...Az a baj, hogy most a német csatahajó ágat húzza mindenki, főleg a régi rutinos játékosok, így a bb-kl szerintem most igen erősek (mivel sok a jól képzett játékos, és most mindenki azzal megy). Tehát a cirkálókkal, pláne NO nem sok esélyem van...Szerintem most pihentetem kicsit, mert felesleges vele menni.

Eddig is maradtam a falkában, de tényleg egy sorozat a bbktől és annyi, annyit meg tuti bekap az ember a 16 km-es lőtáv miatt...WG BUFFOLNI KÉNE, mert halál gyenge a hajó...

Lőttem Vele Csaba én is citadellát...kemény 5000 sebzéssel...na ott kaptam agyhalált....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Hundave85 által.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #25525 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

James Onedin írta: Ki is lőtél vele pár napja,te csúnya!!! :woohoo: :)

Bocseszka ! :)

Több
8 éve 7 hónapja #25528 Írta: James Onedin
Semmi gond, csak hülyéskedtem. :)

Több
8 éve 7 hónapja #25529 Írta: James Onedin

Hundave85 írta: Érdekes mert a Pensacolát pl nagyon szerettem, pedig az se a legjobb...Az a baj, hogy most a német csatahajó ágat húzza mindenki, főleg a régi rutinos játékosok, így a bb-kl szerintem most igen erősek (mivel sok a jól képzett játékos, és most mindenki azzal megy). Tehát a cirkálókkal, pláne NO nem sok esélyem van...Szerintem most pihentetem kicsit, mert felesleges vele menni.

Eddig is maradtam a falkában, de tényleg egy sorozat a bbktől és annyi, annyit meg tuti bekap az ember a 16 km-es lőtáv miatt...WG BUFFOLNI KÉNE, mert halál gyenge a hajó...

Lőttem Vele Csaba én is citadellát...kemény 5000 sebzéssel...na ott kaptam agyhalált....

Persze mert mégis csak egy cirkáló. Szép is lenne ha tizenezret sebezne, meg még fürge,láthatatlan stb :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #25532 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Kár lenne erőltetni a buffot a cirkálóknál, megvan a maguk előnyös oldala így is. Ha erősítenék őket, a kő-papír-olló "minta" a játékban könnyen felborulhatna a hajótípusok között. Nem mondom, hogy ne lehetne 1-2 konkrét hajónál finomhangolni a dolgokat, de mindent összevéve szerintem egész jól ki van egyensúlyozva a játék.

Oldalmegjelenítési idő: 0.262 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.