Amerikai cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja #25091 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Megvan a Des Moines (harmadik tízes cirkáló is a kikötőben) :

Mentem vele egy kört... kapitányt felhúzom 100%-ra és marad a kikötőben... (rozsdásodni)
Tudom nem szabad egy kör után véleményt alkotni egy hajóról de nekem nagyon nem fekszik az a játékstílus amit ez ill elődje követel.
Nagy távolságra ezzel lőni és eltalálni valamit , hááát.... (vagy én vagyok béna :lol: )
Maradok a japán ill német tízes cirkálónál.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Szete58, Nik0nosz

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #25485 Írta: Hundave85
Hundave85 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Van köztetek olyan akinek bejött a New Orleans? Eddig szerettem az amcsi cirkáló ágat, de ez....kb egy 6-os szintű hajó borzalmas tűzgyorsasággal (30 csata után). Dd-k ellen esélytelen, lassú a toronyforgatás, és a tűzgyorsaság, cirkálók ellen még csak-csak, bb-k ellen vicc az AP HE sebzése. Olyan papír, hogy 1 sorozattal nulláznak tier 8-10-es bbk.

Őszintén szólva sose szoktam hajót szapulni, mert úgy gondolom minden a játékoson múlik, hogy tud alkalmazkodni, de erre a hajóra ráférne egy jókora buff, mert nekem katasztrófának tűnik jelen jellemzőkkel.

Több
8 éve 7 hónapja #25486 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
a NO bizony egy nagy fos..
állítólag az utódja, a Baltimore is az.
már régóta nem játszottam vele, pedig a Des Moines érdekelne.

Több
8 éve 7 hónapja #25488 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Én pedig a Penascolanál abbahagytam, és nem is mostanában fogom befejezni azt az ágat.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #25491 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Az ágyui nagyon jok. Közelröl az Amaginak dupla citet lötem a Montanának szemböl HE-vel lötem citet.inkább szemvöl használd csak az elsö két tornyot.Mellesleg nagyon fordulékony,de és is utáltam a lötávja kevés ebben a tierben.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 7 hónapja #25499 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A New Orleans-en már túl vagyok, most a Baltimore-nál tartok. Én se nagyon rajongtam érte, azokban a Tier-ekben ahol játszik elég vékonyka a páncélja, szinte bárki simán átlövi (Baltimore dettó ugyanez)

Az elején teljesen használhatatlannak éreztem, de aztán elkezdtem a farkasfalka taktika szerint használni. Addig támadom a célpontot, amíg nem rám figyel, de ha elkezd rám lőni (és itt főleg a BB-kről van szó) akkor hátra arc, és megpróbálom elkerülni a lövedékeket, közben hátrafelé lövöldözök. Előbb-utóbb úgyis megunja, másra fog koncentrálni. Akkor én is megfordulok, és újra megközelítem.

Mind a NO, mind a Baltimore viszonylag jó rejtőzési képességekkel rendelkezik. Ezt tovább lehet javítani a megfelelő felszerelés használatával (ez mondjuk nem olcsó, de megéri) Ezt érdemes kihasználni, a lehető legjobban megközelíteni a célpontot, megszórni, aztán usgyi...

Nehéz velük érvényesülni, de jó sok gyakorlással használható csónakok lesznek. NO-val egyszer 0-ra égettem egy Izumo-t, bár az utolsó sorozatával engem is víz alá küldött. Az viszont igaz, ha ügyes csatahajó kapitánnyal futsz össze, és nincs támogatás a csapattól, akkor hamar a kikötőben találhatod magad. Hátulról is simán beszedik a citadellát mondjuk egy Iowa-tól.

Oldalmegjelenítési idő: 0.244 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.