Amerikai cirkálók

Több
8 éve 10 hónapja #21268 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Sok sikert hozzá, nem rossz hajó :)
Én félúton vagyok vele a Baltimore felé.
Concealment modullal+a radarral igazi kis lopakodó+felderítő hajó.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #21296 Írta: BigaC
Te gondolom hamarosan megduplázod, de nálam egy jó eredmény a NO-al :)
Uccsó rombolót a radar segítségével szedtem ki, szegény csak ült a füst közepén és nézett.

Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #21302 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ha ezt nekem irtad azért anyira nem vagyok jo söt

Több
8 éve 10 hónapja #21305 Írta: BigaC

vcsaba1968 írta: Ha ezt nekem irtad azért anyira nem vagyok jo söt

hozzám képest biztosan jobb :)

a NO egyébként én úgy vettem észre, elég "szitufüggő" hajó. ha ki tudom használni a concealment-et és tudok radarozni, akkor jó meccsek vannak. ha vannak hordozók/sok gép, akkor azért nem jó kivilágítva céltáblának.. sajnos a radarnál sem mindig jutok oda, hogy használjam, vagy olyan is volt már, hogy nem jól ítéltem meg és túl hamar kapcsoltam be - csak 30mp-ig működik, szóval jól meg kell gondolni. talán a superintendent sem éri meg rá, mert olyan sokára lehet újra használni, hogy általában 2 használatnál több úgyse fér bele a játékidőbe. persze ez inkább a radar jellegzetessége, mint a NO-é.
ennek ellenére összegezve elég hátul áll van a Tier 8-as listán. nekem jobban tetszik a Hipper, és a Mogami is, bár utóbbi még nincs meg.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #21307 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Az korántsem biztos :) .Az No egyelöre szenvedés nagyon alap a hajo és a kapitány se jozanodot ki :lol: .
Még sok kell ahoz hogy rendesen müködjön.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #21375 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

BigaC írta: a NO egyébként én úgy vettem észre, elég "szitufüggő" hajó. ha ki tudom használni a concealment-et és tudok radarozni, akkor jó meccsek vannak. ha vannak hordozók/sok gép, akkor azért nem jó kivilágítva céltáblának...

Ha van hely a manőverezéshez / elszakadáshoz, akkor a lőtávolság határán úszkálva egész jó eredményeket tud produkálni a New Orleans. Még a frissítés előtt egy Izumo-val akadtam össze, és sikerült hajógerincig égetni, majd leküldeni a víz alá a klasszikus "futok és hátrafelé lövöldözök" taktikával. Persze valószínűleg csak mákom volt, és az Izumo-s játékos se volt túl ügyes, mert ha egy sorozata is betalál, akkor konyec...és talán okos se volt annyira, mert egyedül indult el, hogy levadásszon. Be is szorított a térkép jobb felső sarkába, de volt ott egy sziget, ami körül "kergetőztünk" Kiszedtem ugyan a kollégát, de azért csak összehoztuk neki az It's just a flesh wound plecsnit. De szerintem én szórakoztam jobban...

Oldalmegjelenítési idő: 0.260 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.