Amerikai cirkálók

Több
9 éve 5 napja - 9 éve 5 napja #19229 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Megvettem ezt a hajót is. Kinézetre nekem nem tetszik, és nem támasztottam vele szemben nagy elvárásokat, mert alap, felszerelés sincs rajta, se pedig aktív kapitányi képesség. Ellenben meglepett, de az elsüllyedésem oka egy hibás döntésem volt. Nektek mi a véleményetek?
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 napja Acetil_coenzim_A által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 napja #19230 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Nekem az egyik kedvenc hajóm volt, bár én akkor játszottam vele sokat, amikor a toronyforgás még gyorsabb volt :)
A papírnál is papírabb hajó, de a lövegei nagyon pontosak és jó a röppálya - ahogy te is észrevetted gondolom a jó pár citadellából :)
Mivel már a térkép túlfeléről detektálható, kötelező rá a long range incoming fire kapitány skill, gyakori forgolódással azért sokáig meg lehet úszni ép bőrrel - közelharcba szinte semmivel sem érdemes bocsátkozni vele, csak ha nagyon muszáj/gyenge az ellenfél :)

Jó hír, hogy állítólag a következő patch buffolja a Pensacola páncélzatát, tehát a túlélési esélyek nőnek.
Én ezen a hajón próbáltam ki a tierx400 HP skill pluszt és úgy tapasztaltam, párszor megmentette a bőrömet.

Ha tovább akarsz menni az amerikai cirkáló fán, akkor nem árt összebarátkozni vele, mert az utána jövő New Orleans is hasonló, de sokkal-sokkal jobb rejtőzködéssel.

Szóval Pensacola: 10db nagyon jó löveg.
És szerintem a legjobb elrendezésű! A német tiernek csak nyolc lövege van, a Myoko-nak ugyan 10, de a 3. torony a hátrányos piramis elrendezésben van, viszont a Pensacola 10 lövege szinte bármikor használható.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Több
9 éve 5 napja #19233 Írta: Acetil_coenzim_A
A későbbiekben tovább szeretnék menni, de azt még nem döntöttem el, hogy hol fogok megállapodni. Igazság szerint az ARP Hiei megszerzése miatt vettem meg és így már kicsit nagyobb az esély, hogy elérjem. Mert annyira béna azért csak nem vagyok, hogy mind három hetesem (Colorado, Pensacola, arp Myoko) egyszerre legyen a tengerfenekén. Bár ki tudja :woohoo: ?

Viszont a lövegei jók az tény, ha nem állok be foglalni, akkor a Ranger nem kap ki! Bár ez csak egy kör volt, a java pedig még hátra van.

Több
9 éve 5 napja #19236 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Nincs több szavam a clevelandhez

Előtte lévő csata: első bekapott sebzés: -10k hp. Haruna lött szemből, gondoltam nem lesz gond, majd kiírta a rendszer, hogy heavy damage és közel 10k hp-m eltűnt (42k sebzés és 8k tűzsebzés valahogy összejött végül)
Mellékletek:

Több
9 éve 5 napja #19238 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Még egy kör:
NA?! Valami ilyent vártam már az elmúlt 2 napban

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, leopardusz, SgtBala

Több
9 éve 5 napja #19240 Írta: Acetil_coenzim_A
Nagyon szép!

Oldalmegjelenítési idő: 0.325 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.