Nekem az egyik kedvenc hajóm volt, bár én akkor játszottam vele sokat, amikor a toronyforgás még gyorsabb volt

A papírnál is papírabb hajó, de a lövegei nagyon pontosak és jó a röppálya - ahogy te is észrevetted gondolom a jó pár citadellából

Mivel már a térkép túlfeléről detektálható, kötelező rá a long range incoming fire kapitány skill, gyakori forgolódással azért sokáig meg lehet úszni ép bőrrel - közelharcba szinte semmivel sem érdemes bocsátkozni vele, csak ha nagyon muszáj/gyenge az ellenfél
Jó hír, hogy állítólag a következő patch buffolja a Pensacola páncélzatát, tehát a túlélési esélyek nőnek.
Én ezen a hajón próbáltam ki a tierx400 HP skill pluszt és úgy tapasztaltam, párszor megmentette a bőrömet.
Ha tovább akarsz menni az amerikai cirkáló fán, akkor nem árt összebarátkozni vele, mert az utána jövő New Orleans is hasonló, de sokkal-sokkal jobb rejtőzködéssel.
Szóval Pensacola: 10db nagyon jó löveg.
És szerintem a legjobb elrendezésű! A német tiernek csak nyolc lövege van, a Myoko-nak ugyan 10, de a 3. torony a hátrányos piramis elrendezésben van, viszont a Pensacola 10 lövege szinte bármikor használható.