Japán cirkálók

Több
9 éve 4 hónapja #9054 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Top tierrel vagyok Myokoval, de ellenfél valahol máshol, vagy Colorado...

Rám száll a Farragut, nehezen kilövőm, Myokot 700hp-ról citadellázom ,mert miért ne, közben egy kormánylapátot kilőttek. Végén 30k hp-ról leszed a Colo 6-ra, de kilövöm.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #9123 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ha már cirkáló, akkor ATAGO :P a hozzászólás lényege a japán cirkálók erőssége, a keskeny hajótest, mozgékonyság/jó fordulási képesség és a tornyok forgás és a hatékony tűzerő - na és nem megvetetendő képesség a torpedó használhatósága.
Visszatérve a lényegre, az ellen gyorsan elvérzett, azonban a térkép másik oldalán két amcsi csatahajó és egy romboló csúnya munkát végzett, így igyekeztem a helyszínre és felvettem a trióval a harcot a szigetek között.
A személyes összesítőn látható majd az eredmény :woohoo:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja GaiusHun által.

Több
9 éve 4 hónapja #9124 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Kumám utolsó csatájában összehoztam 90ezer sebzést, 3 killt. Persze vesztettünk, miért is ne. Furutaka 2 csata után azt hiszem egész jó hajó, meg fogom szeretni, csak még elég béna a lőtávom.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #9128 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Ha már cirkáló, akkor ATAGO :P a hozzászólás lényege a japán cirkálók erőssége, a keskeny hajótest, mozgékonyság/jó fordulási képesség és a tornyok forgás és a hatékony tűzerő - na és nem megvetetendő képesség a torpedó használhatósága.
Visszatérve a lényegre, az ellen gyorsan elvérzett, azonban a térkép másik oldalán két amcsi csatahajó és egy romboló csúnya munkát végzett, így igyekeztem a helyszínre és felvettem a trióval a harcot a szigetek között.
A személyes összesítőn látható majd az eredmény :woohoo:

És amit kihagytál ,hogy az elsö ágyutol a hátso ágyuig egyetlen nagy citadella.

Több
9 éve 4 hónapja #9140 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ezért mozgok mindegyik japán cirkálóval átlósan és rejtem el az oldalát. Ennyi a japán cirkálók alapvető túlélési taktikája.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #9303 Írta: SSaint
SSaint válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
ez kész.... minden idők egyik legszerencsétlenebb veresége után vagyok.....
a Furutrakámmal kb 1000 hp üldöztem az utolsó ellenfelet egy anyahajót... a négy bázisból kettő vagy 3 volt a mienk ill enyém.
960 pontnál volt mikor mellé lőttem a 2000 hp anyahajónak egy sorozatot, majd 990 nél volt pár találatom talán 3 de túlélte....és... mielőtt csapódott volna az utolsó sorozat elérte az 1000 pontot... hihetetlen...
/eddig nem csináltam képet ez az első úgy hogy bocs de ilyen lett.../ mérgembe ki is mentem kajálni meg inni egy sört :)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja SSaint által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.385 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.