Japán cirkálók

Több
9 éve 7 hónapja #5684 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A kapitány még mindig 50%-n van, de már így is jobban tetszik az Aoba, mint a Cleveland.

Először is ez nem satelit vadász. Becsületes, ballisztikus pályán közlekednek a lövedékei és meglehetősen pontosan.
Elég nagyokat is sebez. AP-vel még a rombolónak is elkentem a száját, mert elfelejtettem lőszert váltani.

Ha minden meglesz rajta, szerintem közelebb lesz a kikötőben a kedvenc hajóimhoz, mint a Cleveland.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #5691 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Trucker39 írta: A kapitány még mindig 50%-n van, de már így is jobban tetszik az Aoba, mint a Cleveland.

cleve nekem őrült nagy csalódás, az Aobáról meg mondtátok hogy remek kis cucc, annál is jobb...

5-ből 5* eszi meg a Clevet 1-1ben, igaz ha nekimegyek egy szigetnek onnantól vége a bulinak :D de az mondjuk Clevelanddal is...

Aobaval lassan elfogadom egyébként az Atagot is, ahogy kezdek ráérezni vele, nu, itt kellene szerénynek lenni, de menőzni jobb :D
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, sandorati

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #5694 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
pff, valahol errefelé azt olvastam, h a japán romboló ág, japán rombolók jobbak, viszont a cirkálóknál meg forditva, vagyis az amcsi cirkáló ág a jobb. Na most akkor még sem igy van? :S
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja leopardusz által.

Több
9 éve 7 hónapja #5699 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Hol olvastad ? :) mert ha itt visszaolvasol mást írtunk. ;)
Aoba, Myoko és a Mogami sokkal jobb mint a amcsi társaik.

Több
9 éve 7 hónapja #5706 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

leopardusz írta: pff, valahol errefelé azt olvastam, h a japán romboló ág, japán rombolók jobbak, viszont a cirkálóknál meg forditva, vagyis az amcsi cirkáló ág a jobb. Na most akkor még sem igy van? :S

mások, japán cirkálóval lehet lőni hatékonyan 15km-re (aobaról beszélek, nekem az van) clevalanddal meg a 10km is nagyon messze van :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SsgSeth

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #5710 Írta: SsgSeth
SsgSeth válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Igen a Clevland nem egy távolsági harcos bár fullosan én élveztem, jelenleg a Pensacolát is.
Japán csak úgy tud megszívatni ha belebambulok és sikerül megtorpedóznia.
De pl 1v1 ben Aoba sosem vert el a Clevlandel, mi több, nagyobb tierű cirkálókat még simán lehet sakkban tartani vele csak az oldalát ne lássa sosem.
Mondjuk lehet csak én voltam vele szerencsés, de a Pensacolaval is elvagyok még t9 ben is, folyton ketten szakaszolunk és a másik hajó 1 tierrel magasabb mint én ezért szinte mindig 8-9-10 ben kell játszani, ha nem is top de jól használható.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja SsgSeth által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.254 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.