Japán rombolók

Több
8 éve 4 hónapja #23025 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Kérdezném azoktól akiknek meg van a Shimakaze:érdemes még törni érte magam,vagy már agyon van nerfelve?Mert a Kageroval nagyon nem akar működni a dolog......

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23034 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nekem Mutsukitől elment a kedven, Hatsuharu nem segített rajta, itt áll jó ideje szinte menet nélkül, kb fele vagy harmada van meg az xp-nek a Fubukiig. Az használhatóbb?

Több
8 éve 4 hónapja #23035 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta: Nekem Mutsukitől elment a kedven, Hatsuharu nem segített rajta, itt áll jó ideje szinte menet nélkül, kb fele vagy harmada van meg az xp-nek a Fubukiig. Az használhatóbb?

Azt nem merem kijelenteni,inkább úgy fogalmaznék hogy néha voltak jó körök vele.A Kageroval szintén.Most itt járok,van hogy cserélgetem a torpedókat,hogy meg találjam az igazit.De nincs ilyen.A nagy ható távú lassú,és szerintem könnyen észre veszik.Talán a legutolsó a legjobb,ez gyors de néha ezt is ki kerüli az ellen.Lehet hogy én vagyok béna,de alacsonyabb szinten számomra sokkal élvezetesebb a játék.

Több
8 éve 4 hónapja #23091 Írta: Ravasztavasz
Ravasztavasz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Én elég érdekes dolgot vettem észre , Fubukival toltam 12km (kapitány skillel ) es torpedóvető milyen jó lesz,aztán gondoltam egyet ,mert valahogy nagyon tutin kellettt helyezkednem mindig és kevésnek tűnt a találati arány. vettem egy kezdő kapitányt és láss csodát a lassabb torpedo (15kmes) jobb . Persze taktikusan lövöldözve elejétől akár üresbe felételezett illetve látott haladási irányba. Hiába lasabb megzavarja a BB-ket és misem bizonyítja ezt jobban mint hogy Tirpitzeket ölök. Egy másik dolog új kapitánynál valahogy 5 skillig mindig jobb a sorsolás frankón!
Mutsukiról annyit ,hogy az egyik legjobb kis gép szerintem . Én konkrétan ágyúval is imádok lőni vele . Szuperül manőverez . Még rankedben is tetszik taktikusan lehet vele játszani. Kicsi célpont utálok is rá lőni .
Fubukiról annyit még ,hogy "Útvonal tervezés és újratervezés"

Több
8 éve 4 hónapja #23096 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Fubuval nekem is volt jó köröm, meg xar. talán rosszul emléxem, de a 70%-a meg jellegtelen átlagos meccs volt, semilyen...

most Kagerom van, és ugy dontottem, a hagyományos rombolo lopakodik foglal egyéb kutyafule menni fog majd a Fletcherrel, ezzel meg ...

szóval az van Kageroval, hogy szépen lopakodik, és a 8km-s torpedo brutális. nagyon durvát ut, gyakran, de az a gond, hogy 7-8km-re az ellenféltől veszélyes dolog a létezés. fustot meg cseszheti az ember, hajok fele radarral jon, meg ugy egyáltalán.

szóval felpakoltam a 20km-s torpedót, lassunak lassu, de tulajdonkeppen Minekazetol a Hatsuig ugyaolyan lassu torpedom van...
szoval spamelem a semmit :D de tényleg, teljesen más játékstílust igényel mint a célzott likvidálás, van rajtam toltésgyorsító ugye. ez azt jelenti, hogy első masfél percben betoltok, kitolok 8 torpedot, rá 30 másodpercre ujabb nyolcat. itt kell várni megint 90 másodpercet, ott simán mennek a torpedok, de a kovetkezo sorozatra ujratolt a gyorstöltő, és megint 30 másodperces késleltetéssel megy 8 torpi után a kovetkezo 8.

5,4 a spot távom, de fust nélkul nem megyek kozelebb 8-10km-nél a másikhoz, mert ha kiszurják hogy itt vagyok, az nem jo. esélytelen meglépni fust nélkul. szoval más, nagyon más mint a "hagyományos" rombi játék, de élvezni élvezem.
valójában az egyetlen aki szénné tud szivatni a CV, de szerencsére 9-10 tierben nagyon kevés CV van...

Több
8 éve 4 hónapja #23104 Írta: Ravasztavasz
Ravasztavasz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Én mostanában nem jártam jó X anyahajók jönnek :S azt nem értem az egyiknek van esze egy-egy egységet stoppolni küldeni a másiknak nincs és nem is védi a ds-eket. Ráadásul mindig így jön ki . :evil:

Mutsukival megjátszottam egy olyat ,hogy aszem C verzió utsó + ágyú tuning azaz marad 2 azaz 2 db ,de az nagyon gyorsan forog és 5,5s felugrik az újratöltés. Elég komolyan meg tudod védeni magad vele ,ha jól célzol persze közben minden lövést ki is kerülsz(nem nehéz) . Hatsu ellen fék gáz jobbra balra 5-6 km en belül alig talált el és szuperül nézett ki a harc. Nagyon jó arányban ad kritikust és tűzet is az ágyú.
Ugye ennek a verziója a + AA nos ez is jól jön aszem 5km ig felugrik a 120mmm is agyú igen hatékony meglepően .Magas Tier bombázók ellen.

Kageroval teszt szerveren küldtem 20km est kapitányi skillel(16km) meg ultra aszem 5,8-5,6km jött ki az észlelhetőség hát. Nagyon bejött a radarral szoptam néha ,de igyekeztem mindig szikla közelében lenne ,
Próbáltam az ultra gyors topot nem emlékszem ,de aszem 8km 72-3 csomó . No az tényleg comanndo ,de többször kapnak el . A legjobb az amikor minden ds-t spotolsz és kerülgeted őket de senki se talál amig nincs radar,de azt látod ha olyan jön . A gyors torppal és kis 6km alatti észlelléssel úgy mentem rá egy az egyben akár bensora nem is értették aztán bummm . Nekem tetszett a hajó a Shimakaze annyira nem mint a fent említett.

Oldalmegjelenítési idő: 0.316 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.