- Köszönetek: 219
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Get200 írta: Shima 127mm ágyúja alapból 21mm képes átütni HE-vel. Az IFHE ezt megdobja 27 mm-re. T10-ben, ahol az átlag vastagság 32mm.. csak pazarlod a pontokat..
A torpedógyorsítás is értelmetlen. 5 csomót nyersz de mivel az észlelési távolságok nem változnak a 20km-es torpedónál 80 másodperc helyett 71 másodperced lesz reagálni.. még így is bármivel kikerülöd.. A placebo hatást az adja, hogy az emberek elszoktak a 20km-es torpedóktól és működik az "úgysem ér el idáig" efektus.. látni, látják csak nem reagálnak..
Rombolók ellen felesleges az IFHE. A repeszt nem érdekli a szögelés vagy egyéb. A Rombolóknak a Khabát kivéve 19mm a páncélzata, amit képes a Shima átütni. Az IFHE csak a Cirkák elleni harcot könnyítené meg, de ott már inkább AP-t használnék, és csak akkor ha az ellenfél brodside-ban van. Szóval összegezve én dobnám a IFHE-t mert a Shima nem egy gunboat. Persze vannak szituációk amikor kötelező használni az ágyúkat, de én nem specelnék rájuk. Vigilance, Survivability Exp, Concealment, Last Stand, Prio Target ami szerintem kötelező rá. Maradék néhány pont pedig Radio Location, hogy elkerülhess vagy meglephess ellenséges rombolókat.BigaC írta: IFHE, nyilván nem csatahajók és cirkálók ellen lenne hatásos, hanem 1:1 DD fight-ban, ott csak számít, hogy több átütés, ezáltal több sebzés van, nem? Cirkálók ugyanúgy szétvernek, ha elkaptak, de rombolók ellen ki fogom próbálni. Mert sokaktól hallottam, hogy IFHE-vel még a gunship rombolók ellen sem esélytelen a harc.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.