- Köszönetek: 65
Köszi, erről teljesen megfeledkeztem...Grievous írta: Az az alap álca, régen rossz, ha dd-vel annyival mész csatába. álcamodul 10%, skill 10%, festés 3% álcát ad még (23% összesen, ennyi lejön az álcából)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
hadtjuk írta:
Köszi, erről teljesen megfeledkeztem...Grievous írta: Az az alap álca, régen rossz, ha dd-vel annyival mész csatába. álcamodul 10%, skill 10%, festés 3% álcát ad még (23% összesen, ennyi lejön az álcából)
Sajnos ezt nap mint nap tapasztalom, mert van még egy kapitányom akit fel kell fejlesszek 10 skilre, az Asashioban. (Loyangban múlt héten húztam 10-re a kapitányomat. Mire kaptam egy 10 alap skilűt, két bonusszal. Azóta is vakarom a fejem, hogy mi legyen vele. Mert ragaszkodom a régihez, meg aztán a két bonusz meg nemigazán használható az öregen...{Tierenkénti +400 Xp, meg a He-s gyújtogatás. Jó tulajdonságok rombolóra, csak nem ezek a legfontosabbak.})Rallyefan81 írta:
hadtjuk írta:
8-ban alap a 10-es kapitány is , álca skill-el.
Nélküle oltári (öncenzúra ) a játék...
Alatta is elkél természetesen, de itt már nincs pardon.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.