- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Asashionak most 6.84 km ír a Wowswiki felszíni felderítésre, de én nem ennyire emlékeztem... Lightingnak meg 7.02. Változtak ezek mostanába? Mert ez egy 20% nerfnek tűnik...Grievous írta: Hát ja, csak a toronyforgás ugye, ami a hátrányuk. Csak azért asashio több hp-t tudott volna rólam lelőni, ha nem csak menekülni akart volna a jó álcáját használva ami sokat nem ér 3-4km-ről.
Jó, német dd topichoz tartozva kérdés, hogy Z-23-mal hogy járt volan a helyzett, mert ugye a camo 6.1 5.5 helyett és sokat számít mikor asashiora kell vadászni (ugye annak 5.45, ha jól rémlik)
Nekem ajánlottátok. És amennyire lehet az Angol tudásommal (=0) át is néztem. És ezek alapján a hidrót használhatatlannak éreztem a hatótáv miatt. Most ezt az álláspontomat kellett felülírnom. Miután az elmúlt egy hét alatt 2-3* is kihidróztak...leopardusz írta: Ööhm, annakidején mintha ajánlottuk volna, h a fórum Alapok menűpontjában levő irásokat olvasd el. Megtetted?
Vagy az nem neked volt ajánlva... ?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.