- Köszönetek: 65
Mért a tavalyiakból volt olyan, amit megtartottál?Grievous írta: Nekem is volt 1 milla, de átképzésekre elment 300k, mert a "free" hajókra átképeztem a 15-19 pontos kapitányaimat, és vissza, hát na, el is adtam a legtöbbet az idei hatosokból
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Bocsi kicsit már félve kérdezek, (Mert most bénáztam az örömködőben.) Z1 az milyen hajót takar?Grievous írta: Rombikat megtartottam, mert nem kellett így elölről kezdeni, de szinte elő se vettem őket (gaede, farragut, fushun). De az amcsi, német dd-vel tovább mentem most egy tiert, Z1-gyel meg lassan megvan a fele xp a következőhöz, elvileg jobb lesz, legalább van álca modulja (150mm-es löveg meg nemtom mennyire előny, gaeden se láttam igazán, igaz, oldalról lehet citadellázni a cirkálókat). Fushunnal is kéne menni, de.... marha lassú toronyforgása van, ismerősöm mondta, hogy azt sima erődként kell használni, vagyis smoke wall fel, majd belőle lövöldözni, míg más spotol.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.