- Köszönetek: 1328
leopardusz írta: Amcsi hordozókra milyen az uj skillezés? Érdemes amcsikra rátenni a plusz1 vadászt,bombázót? 10 v 11 skill pont mire jó...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: Na jó, köszi , ez 4 pont, s akkor a többi 6 v 7?
kosa78 írta: Lehet, hogy egy kicsit bonyolult volt így. Az eset ami 3-szor történt meg. Mivel tier 4 USA cv ezért van lehetőségem szórakozni.
Tehát.
1. Face to face megyünk.
2. Eldöntöm, hogy sorozatot lövök
3. alt+egér és megjelenik a célzósáv majd bal egér gomb.
4. kitér 90 fokban valamerre
5. mivel izgulok mint kezdő buzi a gőzfürdőben ezért nyomok mindent. Vagy nyomom alt+egér egyszerre vagy csak az egyiket, nem tudom. De látom a lősávot és ahogy mozgatom az egeret az is Lősáv) mozog. Tehát az eredeti célzó irány volt 360 fok ő kitér 90 fokra és én lekövetem. Ezáltal a sorozatot már lövő gépem irány vált és követi a az új lősávot amiben az ellenfél gépe benne (tehát hátulról lövi tovább) van és lelövi mindet.
Összegzés: valahogy elértem, hogy a már sorozatot lövő vadászok sorozat lövés alatt irány váltsanak és lőjenek tovább.
Vagy hülye vagyok vagy játékhiba vagy egyszerűen be voltam nyomva nem tudom, de sikerült. csak az a kérdés hogyan. Majd este megyek pár co-battle és hátha rájövök vagy nem
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.