- Köszönetek: 1105
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta: ...egyetlen rejtély maradt előttem, ha a Midway átlagosan 43%-t tud nyerni, ha a Haku átlagosan 48%-t tud nyerni, akkor ki a franc nyeri a maradék 9%-t ?
SeahawkHUN írta: Még mindig nem értem miért szenvedtek fiktív hajókkal t9-t10-ben?! Tisztelet a kivételnek.
Amúgy semmi baj nem lenne csak nem kéne a hajókra 5km-es légvédelmet rakni, mert szerintem nevetséges ,hogy egy repülőt 5km-ről eltalál bármilyen 127mm-es ágyú...Imádom mikor a spotolásba belehal a fél századom miközben én a hajót csak a minimapon detektáltam. Ha levennék 3-ra mindegyiket nem szólnék egy szót sem pedig már az is vicc kategória. A valóságban a gépeket pár száz méterekről lőtték leghamarabb de tudom ez JÁTÉK.
Vagyon igazságod a dologban, de ahogy mondod, ez egy játék, és ki kell egyensúlyozni.SeahawkHUN írta: Még mindig nem értem miért szenvedtek fiktív hajókkal t9-t10-ben?! Tisztelet a kivételnek.
Amúgy semmi baj nem lenne csak nem kéne a hajókra 5km-es légvédelmet rakni, mert szerintem nevetséges ,hogy egy repülőt 5km-ről eltalál bármilyen 127mm-es ágyú...Imádom mikor a spotolásba belehal a fél századom miközben én a hajót csak a minimapon detektáltam. Ha levennék 3-ra mindegyiket nem szólnék egy szót sem pedig már az is vicc kategória. A valóságban a gépeket pár száz méterekről lőtték leghamarabb de tudom ez JÁTÉK.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.