- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
[DPH] Greendevil97 írta: Mások véleményére is kíváncsi vagyok.
Viszont:
1) nem tudom mivel érdemeltem ki a tiszteletedet, de köszi
2) ne legyünk kárörvendőek, mit érünk vele?
3) (és ehhez kérdeznék mindenkit, aki válaszolna)
Engem nem zavar, ha valaki gyakran ír, sokat a fórumra. Az ő ideje, aki elolvassa, elolvassa. Ami engem zavar alkalmanként több embernél (köztük andurin úrnál is) az az, hogy azonos, egyoldalú véleményt hangoztatnak, mely általában negatív árnyaltságú.
Mi lenne a fórum célja? Úgy vélem a segítségnyújtás és útmutatás. Gondoljatok bele, valaki elkezd játszani, lehet nem tud angolul, és megtudja, hogy van magyar fórum. Tökre örül, feljön ide, beleolvas pár dologba. Milyen hatással van rá, ha nagyrészt csak panaszkodást olvas? Pedig lehet tökre élvezné a játékot, csak mások tapasztalatai megijesztik? Tény, panaszkodásra jóval nagyobb kedve van az embernek, mint dícsértre, pláne fórumokon. Viszont én kiállok az érme két oldala mellett, mert látom, hogy ami valakit fusztrál, az másnak lehet simán megy és évleveztet nyújt. Lássák az emberek, hogy két vélemény van mindenhez, utána döntsenek maguk.
De kíváncsi vagyok rátok is.
vcsaba1968 írta: erröl igen nehéz pozitivan nyilatkozni
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.