- Köszönetek: 1225
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nem tűnt számomra Greendevil annyira krakélernek, kötözködőnek... Szerintem nem kellene annyira magadra vedd a kritikus szavakat, nem hinném h személyeskedés volt volna, hanem csak szakmai okoskodás. Mi itt azt szoktuk művelniAndurin77 írta: Ide írom, de végül is az Örömködő-be is irhattam volna.
Az elmúlt hetekben, talán hónapokban is kaptam néhány megkeresést játékon belül.
Most nem a szokásos, csata utáni "K****nyád CV" típusú ra gondolok. Olyan fekete listám már kilóméteres.
Ezek inkább jótanácsok voltak.
Röviden összefoglalva:
Nem jól teszem, hogy ennyi energiát, időt beleölök egy-egy posztomba, amit itt megosztok. (van ami majdnem két órán keresztül íródott).
Mert egyrészt ezek csak CV bejegyzések, másrészt meg van néhány fórumozó, akik nemigazán kedvelnek...finoman szólva.
Nem foglalkoztam sokáig a dologgal, de azért elgondolkodtam rajta.
Valóban nem éri meg a fáradságot, amit ide hozok a fórumra.
Sajnos én kifogtam Greendevil játékos társunkat, aki már a regisztrációm óta kitüntetett figyelmével és gyakorlatilag mindenbe bele kötött, bármit is írtam ide.
Nagyon bosszantott a dolog, de gondoltam előbb-utóbb megunja, és keres más elfoglaltságot. Sajnos nem így történt.
Jobbnak látom, ha távozom az oldalról. Így legaláb nem mérgesedik el a helyzet.
Elég hirtelen haragú vagyok, ezt eddig is tudtátok.
Épp ezért nem szeretnék senkivel összetűzésbe kerülni itt a fórumon.
További jó játékot kívánok mindenkinek!
Ha ezt Andurin úr válaszára értetted, szégyelld magadSKH írta: Hihetetlen! Az örömködőbe tényleg jobb lett volna!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.