- Köszönetek: 1734
leopardusz írta: Nekem pl tetszettek a magyar, meg franczia meg amcsi képregények, olvasgattam őket rendesen. Papiralaput japánt nem fogtam, de tvben, neten láttam a japán animékat-képregényeket-v akármiket, s nem jöttek be azok a lassitott képes, pózoló, komor-depressziós kinézetű egyének-egységek, a merev, humortalan, szövegeikkel ... Sem azok a mindenféle távolkeleti misztikus történetek. S nem vagyok lelkiszegény (hadd mondjak egy ellenpéldát, h pl melyik képregény jött be: a francia Uderzo-Goscinni páros, Asterix meg egyéb munkái, a magyar forditással, pontosabban, a régi Alfa beli forditással, szerintem a szövegek jobbak mind a francia eredeti , a beszédek magyarul rimbe szedve, főleg csak magyarul érthető humoros kiszólásokkal... A forditó egy lelkileg igen gazdag ember lehetett )
Amugy nem szegényebb lelkileg a magyar sem, mind az átlag ember v nép, sőőőőőőőt. Biztos hallottad, h a magyar területeken , a magyar népességtől 100 v 200.000 népdal volt összegyűjtve, a népmesék dolgában is igen jól állunk... Általában jóval több, arányaiban is, mint más népeknél, (de term nem akarok semmi rangsort állitani ez alapján). Ez pedig azt jelenti, h a magyar mindig is lelkileg gazdag nép volt
na de mindegy, nem akarok offolni, ezért is elnézést, csak erre a lelkiszegényre ugrottam
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: S elhajt fedélzetet sikálni Ilyen tisztaságmániás...
Amugy nem hiszem h korszerűtlenek lennénk, eléggé ott vagyunk mindenhol ahol kell.
Itten angoleknal mostan vittek lejjebb az erettsegibol, mer' hat nem nagyon akarodzik elerni sokaknak azta C szintet (kb 3as).leopardusz írta: Ebből a szempontból nem rosszabb a helyzet mint nyugaton, sőt... Azért általános következtetések levonására alkalmas közvélemény kutatásnak ez egy kicsit kevés
Itthon az átalános műveltséget jobban nyomatták mint nyugatvégen.
Term azóta sokat romlott, a mobilos generációval, mind itt mind ott
Rallyefan81 írta:
u.i.: Szetebá Minnyá' közénk csap...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.