- Köszönetek: 163
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
A gyenge win nem izgat különösebben, az már inkább, hogy ha megfeszülök, akkor sem találok el semmit sem. Aztán pár órával később:Mint már sokszor leírtam időszakok vannak van amikor a Win gyenge van amikor a találat van amikor minden és 2 havonta van egy nap amikor minden jó Bocsánat nem jó hanem normális.vagyis olyan mint amilyennek mindig lenni kellene . Odalő ahová célzol és annyit sebez amennyi elvárható..
Egyszer mind erre a sorsra fogunk jutni szerintem. Becsülöm, hogy meghoztad ezt a döntést. Sok sikert, bármivel is játszol ezután! ezután.Ennyi volt a warships pályafutásom. Az a helyzet, hogy a wg teljesen lesz@arja a játékosokat és folyamatosan a hülyeségekkel bombáz. Kb. 2 éve minden frissítéssel rontanak csak a játékon. Senkire nem hallgatnak, aki meg nem ért velük egyet mindenben azt már büntetik is. Az rng nevű roulette aminek köszönhetően minden szám, adat, statisztika és paraméter megy a kukába nagyon zavaró de a legrosszabb a playerbase. Olyan mély a szint, hogy számomra játszhatatlan az egész. Amíg nem tesznek különbséget súlyosan értelmi fogyatékosok és a többi játékosok közt addig nem idegesítem magam tovább. A ranked ennek a legkiválóbb példája. Az egész szutyok játék egy idegesítő, mérgező foshalmaz amiből nekem elég volt. Písz
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.