Egy csatát meg ide is.
T7 csata. Elindulok és felderítem, ki merre indul. Nyugati oldalon két cirkáló foglal. Egyik füstös. Spottolom őket, támadom őket. Bemenekülnek a füstbe. Erre a mi oldalunkról a francia csatahajó, meg a kisérő rombolója, berongyol a körbe és a füstbe. Mind a kettőt kicsapták torpedókkal. Jó kezdés. El telt pár perc és máris minusz két hajó.
Keleti oldalon ellenfél egybegyűjtötte a T7 hajóit és bedaráltak mindenkit. Német CV-nk próbálta lassítani őket, de esélytelen. Egy ideig üldözték, majd őt is bedarálták.
Tőlünk a maradék játékos állomány kb úgy kezdett viselkedni, mint a tini fiúk, mikor először látnak női nemiszervet. Csak itt a hordozó helyettesíti azt. Magasabb szintű gondolkodás, mint olyan, azonnal megszűnt számukra és elkezdték üldözni a hordozót...öten kb.
Halkan jegyzem meg, hogy a három foglaló körből egy volt a miénk.
A nagy hajszolásban a két hordozó szépen megette őket. Igaz, az egyik hordozó is oda veszett. Mikor az utolsó T7 csatahajónk magához tért a kangörcs után és körbenézett, rájött, hogy egyedül maradt. Neki állt panaszkodni a légvédelem után. Mindegy volt neki, mert az egyik ellen csatahajója megközelítette, és megszabadította a szenvedéstől.
Egyedül maradtam.
A csata hátralévő része nem állt másból, mint hogy menekülni próbáltam és a legközelebbi hajókat támadtam. Közben veszetttünk.
Csodás volt.