- Köszönetek: 398
Pedig pont így adja az XP-t: a sebzésed/spotod/foglalásod stb adja meg a baseXP-t, és a győztes oldal kap egy 50%-os baseXP szorzót (és erre jön még rá többi szorzó).Lord írta: 120k dmg, 2 foglalás, sok spot dmg mindezt Z52-el rongyos 1043 base xp-ért csak azért mert vesztettünk. Tegnapi nap volt amikor 3 percig sem voltam a csatában, first blood voltam 0 eredménnyel és 1200 fölött kaptam. Annyira nem fair, miért nem lehetne eredmény alapján osztani a base xp-t és a győzelem lenne egy szorzó.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
[DPH] Greendevil97 írta: Visszanéztem azt is, de ne csináljunk ebből rendszert, nem vagyok én videóbíró
jó ötlet volt lerohanni a két alsace-t, mivel orrból pattintod őket, csak a felépítményedet tudják sebezni.
Camó nem volt a hajón? Pedig az növeli az ellenfél szórását is...
OK köszi megint ez volt az utsó
De volt camo a full fehér nem tudom mi a neve mindenből +50% ot ad
Lord írta: Már megint mindent körüllövök, akkora szórása van mint a ház. Közel és közép távról lövöldözök, 10-15km és 24 találatom van főágyúkkal, hihetetlen baszki. De ami talál is, elképesztő...Tessék megnézni ezeket a kurva arányokat. Odinokat meg Tallint próbáltam lőni ilyen eredménnyel:
Nyugi én már csak tudom miről beszélsz Tessék Kurfust 420 as 6 találat 6 lepattanó Montanáról. Na nálam ilyenkor legalább 10K+ sebzés van és soha nem pattan le rólam full salvo.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.