Mentem ma egy csatát T10-ben. Szándékosan választottam, mert T8 hordozót öt másodperc alatt bedobja T10 csatába. Most legalább 1 percig gondolkodott a szerver, hogy össze állítson nekem egy vesztes csapatot. Sikerült neki.
Azt már megszoktam talán, hogy boldog-boldogtalan áll a sziget mögött és ennyi. Azt is megszoktam - fogjuk rá - hogy minden unatkozó játékos a szigetek mögött előlépett hordozó admirálissá és unalmában utasítgatni próbál, hogyan is játszak. Azt is megszoktam, hogy a romboló fél perc alatt megöleti magát, amiért persze sosem ő a hibás.
Amit kevésbé tudok megszokni: Kremlin sziget mögött egyedül.Nézi a semmit és vár valamire. Spottolom neki, hogy hátba fogja támadni az ellenfél Thunderer-je. Visszajelzi, hogy OK. Erre szépen az oldalát mutatva kitolat az ellenfél elé és a 100%-s Kremlint (nálam nincs HP kijelezve, mert semmit nem jelent. Százalék van mutatva.) két sortűzzel elmerití az 50%-s Tunderer. Hát B+. A térkép másik oldalán sivalkodik öt!!! hajónk. Nem mernek előre menni. Van velük szemben három ellenfél hajója. Nincs közöttük füstös. Szépen hátrálnak és.... elmerülnek. Mind az öten. Hát B+. Montana, Hindenburg (ha jól láttam) 3 km-re az anyahajótól nem hajlandó semerre mozdulni. Ha hátráltam - kénytelen voltam - szigorúan jöttek velem. Már a végén azt néztem, belém lőnek. Hát B+.
Azt meg azután végképp nem tudom megszokni és nem is szándékozom, hogy rengeteg munkával (aki CV-zik tudja miről beszélek) próbálom fedezni a csapatot, támadni a támadható ellenfeleket, spottolni, akit csak lehet és mindezért ide lök a WG 900 base XP-t. Hát nagyon B+. Ha nem tetszik a WG fejlesztőinek, hogy lassan beletanultak a CV játékosok abba a szarba, amit CV rework néven összelapátoltak, akkor ne nerfelgessék a hordozókat, hanem vegyék ki őket. Utána meg nagyon B+ meg magukat és a felmenőiket. Elbaszott pénzéhes bandának tartom őket.
Azt hiszem megint pihentetem a játékot kicsit.