Srácok, nekem is többször mondták, én is mondom most, hogy ez egy játék. Sok az új játékos, felhígult a játékosállomány. Vannak sokan akik a wot-ról jönnek át és ahogy hallottam (nem játszottam a a wot-al) itt is kezd átmenni abba az irányba a játék de még mindig sokkal játszhatóbb ez. (El sem merem képzelni mi van akkor ott).
Én szerintem kifejezetten alacsony tier-ben lehet megtanulni és érdemes jól megtanulni az alapokat. Ne fordítsd be az oldalad, ne bujkálj főleg ne csatahajóval, hova és hogyan lövünk, alapvető helyezkedés és ismerkedés a hajókkal meg hajótípusokkal. Van aki egy pillanat alatt ráérez, van akinek idő kell és van olyan aki valószínűleg mindig hülye lesz a játékhoz.
Tier 5 és 8-ig jön a gyakorlás és 8 felett már necces ha valaki ilyen hibákat vét. Gyorsan lehet fejlődni a játékban, ha fizetnek érte akkor még gyorsabban és persze vannak akik kapásból a tízen ezres hajókkal indítanak. (Sosem értettem miért vesznek látatlanba ennyiért hajót, főleg úgy, hogy az alapokat sem ismerik de mindenki arra költ amire akar, a wg nem szabályoz, nem is érdeke, mert ez üzlet nekik. El kell viselni és elfogadni. Egy klántársam mondta erre, hogy az ilyen balfaszok miatt tudunk mi ingyen játszani amibe nem igazán tudnék belekötni és amikor látom, hogy valaki 94 ezret költ, hogy megszerezzen egy olyan hajót ami pár hét múlva mindenki megszerezhet annak köszönetet mondok legközelebb emiatt.)
Az igazságosabb MM is megy a levesbe, ha ész nélkül vásárolnak az emberek és a játékosok mindent lenyelnek addig nem is lesz semmiféle változtatás. A wg nagy ívben leszarja ezeket az írásokat. Tegnap néztem stream-et és 3600 ember 2 órán keresztül panaszkodott nekik folyamatosan (nem túlzás, szó szerint majdnem minden harmadik üzenet) a cv rework-ről. Óriási baromságnak tartották emellett, hogy a mostani rankeden van hordozó. Nem érdekli őket, leszarnak mindenkit. Számokat látnak és azt látják, hogy a számok csak nőnek és a főni már a harmadik jakuzzit tudja venni a palotájába.
Nem érdemes idegeskedni rajta, amikor 2100 PR-om volt 12%-os win rate mellett egy nap, akkor végképp elengedtem ezt a win rate dolgot. A win rate egy kalap szart sem ér ahogy a ranked is a szememben. Ott tartok, hogy szépen gyújtogatok hátulról a tündivel, farmolom a sebzést meg a kitüntetéseket és baszok a többiekre, oldják meg, ha kell akkor végignézem hogyan adunk oda nekik másfél perc alatt ingyen 3 cap-et és hiába mi lennénk a jobbak, mert folyamatosan van kill, ők nyernek pontokkal. Nem érdekel, egy kibaszott vicc az ilyen már és nem tudok ellene mit tenni. Ha jó vagyok akkor sok-sok report, ha rossz akkor is, ha másképp csinálom azért, ha nem fedeznek és engem lőnek ki akkor meg azért. Nem lehet megfelelni, ezért elengedtem az egészet. A mókát kell meglátni benne, ott van a klán, a szakaszozás a haverokkal, kláncsata, ezekre érdemes figyelni.
Most igyekeztem szépen leírni de valószínűleg egy órán belül itt fogok őrjöngeni a hülyék miatt.
Ez itt az őrjöngő, ezért van, sírunk egymás vállán meg panaszkodunk.