- Köszönetek: 163
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Az az apád fffia...BigeL írta:
leopardusz írta: Kérlek ne haragudj meg, elnézést kérek, de sztem akinek tartósan 45 százalék alatt van a statja, az nem tudja használni a hajókat, magyarán nem tud elég jól látszani...
Nem haragszom
Te mekkora …..fej vagy! Sajnállak, hogy így kell élned!
BacsaA írta:
leopardusz írta: Kérlek ne haragudj meg, elnézést kérek, de sztem akinek tartósan 45 százalék alatt van a statja, az nem tudja használni a hajókat, magyarán nem tud elég jól látszani...
Mi számít tartósnak?
Illetve, ha valaki 45% alá kerül, akkor az "elfelejt" játszani?
Amúgy miért pont 45?
Az a baj, hogy baromi sok múlik a csapaton, és ha rendre gyenge csapatba rak be, akkor úszik a jó (győzelmi) statisztika. Ilyen szempontból szerintem az okozott sebzés jobb mutató. Esetleg még meg lehet nézni a találtai arányt.
Rallyefan81 írta: De, mint fentebb írtam , ez a játék úgy is nyerhető, hogy nem lősz egyszet sem pl DD-vel, de foglalsz, spotolsz, füstölsz, zavarsz, zaklatsz.
leopardusz írta:
Az az apád fffia...BigeL írta:
Nem haragszom
Te mekkora …..fej vagy! Sajnállak, hogy így kell élned!
Módositom, mert az előbb finom voltam, de ugy látom ezt te nem érdemled meg.
Akinek 1000 csata után nincs meg a 48 százalék winrátája, az nem tud rendesen játszani ezzel a gémmel. Az nem fogta fel a játék mechanikáját, az nem fogja fel a spotolási rendszert, nem f.f. a hajótipusok sajátosságait, nem f.f. a lövedékek fizikáját, nem f.f. a csapatjáték lényegét, vagy az összeset vagy egyes elemeit... Az itt ne okoskodjon hanem gyorsan nyissa le a fórum ALAPOK menűjét és hasaljon neki!!
Aki meg 1000 csata után 38 százalékon áll az teljesen mellérendelő a WoWsal, az nyugodtan mehet a hid alá zabot hegyezni...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.