- Köszönetek: 27
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Novver írta: Ó, engem túlságosan nem izgat a dolog.
Igazából nem szoktam hozzászólni, csak ha valami épületes nagy marhaságot látok.
Ez jelen esetben a WG levele amiben bevallják hogy van preferential MM - azaz részrehajló matchmaking amit BigeL említett.
Ez váltotta ki belőlem a vágyat hogy megkérjem, mutassa már meg azt a bizonyos levelet, mert ha ilyet nyilatkoznak, akkor biztos hogy az internet népét érdekelné. De minimum reddit fellázadna.
Idézem:"Nekem kb 7-8 napja, egymás után 19 vesztes csatám volt! Egyéni record!
Írtam és meglepő választ kaptam.
Sajnálják és a rendszer random állítja össze a csatákat! További szerencsés játékot.
Semmi vígasz ajándék
Valami ilyesmit írtak lényegében.
Nem hagytam annyiban, és hosszú levelet írtam nekik, amire szintén hosszasan válaszoltak.
Rendben, de ez azért ne köntörfalazzanak már. Le írtam sok mindent és jött 1 válasz rá.
Lényegében röviden saját magukat döfték le:
Igen, vannak játékosok akiket (rendszer (igen a rendszer!!!) és a fejlesztők) kiemelten kezelnek.
Ezek után sem kaptam semmit. Miért is kapnék.
Biztos vagyok benne, hogy elástam magam és figyelni fognak
Ez van. Kiborult a bili"
Figyelni fogják...
A levél hitelességét továbbra sem tudta igazolni, csak állítja hogy létezik. Még jó hogy nem vagyok összeesküvéselmélet-hívő
Azt a screenshotot továbbra is várjuk tűkön ülve, igazolva a küldő email címét is.
nagyfater írta: És elárulom hogy voltam a Tengerész Faterok Klánjának tagja,emlékeim szerint egy játékos se volt oly kiemelkedő tudású hogy másokat lehülyézzen.A klán véleményével se foglalkozzon senki, egy olyan klán ahol kitesznek egy játékost szó nélkül aki több száz hordó olajjal járult hozzá a klán fejlődéséhez mert egy ideig nem lépet be a játékba az ne alkosson véleményt.
Rallyefan81 írta:
nagyfater írta: És elárulom hogy voltam a Tengerész Faterok Klánjának tagja,emlékeim szerint egy játékos se volt oly kiemelkedő tudású hogy másokat lehülyézzen.A klán véleményével se foglalkozzon senki, egy olyan klán ahol kitesznek egy játékost szó nélkül aki több száz hordó olajjal járult hozzá a klán fejlődéséhez mert egy ideig nem lépet be a játékba az ne alkosson véleményt.
Csak annyi lett írva, hogy valmai gond van, ha 38%-ra esett vissza a wr...
Erre Leo annyit írt, hogy elkéne gondolkodni, hogy lehet hogy a tányér görbe, nem a leves nem egyenes.
Erre kapta a seggfej címzést.
Utána persze mindjárt jón mindenki megszeppenve, hogy jaj, lebutáztak.
Persze emberünk azóta matematikai csada által visszaúszott 49%-ra.
Persze ennek már az örömködőben nyoma sincs.
Esetleg játékbeli név, hogy akár MI (TFK) elnézést kérjünk, mert valóban egy jó játékos (tőlünk) az illető.
Ja ,azt nem. Mert mi közünk van hozzá.
Az, hogy valaki kikerül a klánból , hogy is jön ide?
Halkan jegyzem meg , elèg sok klán tesz így.
Itt pl. Ledgeri folyamatosan közzé is teszi ki lett kirakva.
Ezért tart itt ez a drága világ, mert mindenki a másikban keresi a hibát, mindenki köcsög, csaló.
Itt meg bu zi a WG, meg minden csapattárs.
Senki nem oktatott ki itt senkit.
Itt az oldalon régebben sokkal durvább leosztások voltak jó játékosoktól.
Aztán eltüntek ezek az emberek.
Szerintem tudjuk miért.
Mondjuk az "Érzem benned a köcsögöt' profilkèp is szépen megadja az alphangot.
Persze ugye ezt észrevenni diszkrimináció.
Foxtrot
Uniform
Charlie
Kilo.
További jó szelet.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.