- Köszönetek: 7
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
z elég rosszul hangzik, de: mi z utolsó 100 csatád statisztikája?BigeL írta: Nekem kb 7-8 napja, egymás után 19 vesztes csatám volt! Egyéni record!
Írtam és meglepő választ kaptam.
Sajnálják és a rendszer random állítja össze a csatákat! További szerencsés játékot.
Semmi vígasz ajándék
Valami ilyesmit írtak lényegében.
Nem hagytam annyiban, és hosszú levelet írtam nekik, amire szintén hosszasan válaszoltak.
Rendben, de ez azért ne köntörfalazzanak már. Le írtam sok mindent és jött 1 válasz rá.
Lényegében röviden saját magukat döfték le:
Igen, vannak játékosok akiket (rendszer (igen a rendszer!!!) és a fejlesztők) kiemelten kezelnek.
Ezek után sem kaptam semmit. Miért is kapnék.
Biztos vagyok benne, hogy elástam magam és figyelni fognak
Ez van. Kiborult a bili
leopardusz írta:
z elég rosszul hangzik, de: mi z utolsó 100 csatád statisztikája?BigeL írta: Nekem kb 7-8 napja, egymás után 19 vesztes csatám volt! Egyéni record!
Írtam és meglepő választ kaptam.
Sajnálják és a rendszer random állítja össze a csatákat! További szerencsés játékot.
Semmi vígasz ajándék
Valami ilyesmit írtak lényegében.
Nem hagytam annyiban, és hosszú levelet írtam nekik, amire szintén hosszasan válaszoltak.
Rendben, de ez azért ne köntörfalazzanak már. Le írtam sok mindent és jött 1 válasz rá.
Lényegében röviden saját magukat döfték le:
Igen, vannak játékosok akiket (rendszer (igen a rendszer!!!) és a fejlesztők) kiemelten kezelnek.
Ezek után sem kaptam semmit. Miért is kapnék.
Biztos vagyok benne, hogy elástam magam és figyelni fognak
Ez van. Kiborult a bili
Akkufuró, a kérdés neked is ugyanigy szól...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.