Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 9 hónapja #14394 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Örömködő
Gizmo

A képen egy célkeresztet látsz aminek semmi köze az Aimbothoz. Ha neki így tetszik akkor ezt használja.. Ha pónis célkereszt tetszik akkor azt. Ez csak egy vizuális cucc..
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Phaser, AtuqShaman

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14395 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Örömködő

Gizmo írta:
Most komolyan!
Ez a szar nélkül nem tudsz játszani?
Minek kell ai bot-ot használni + még dicsekedni is a vele szerzett győzelmekkel? Hmmm?
Lentebb bőszen javasolod a vele való gyakorlást? Baszki, amennyi időt erre elbasztál ezzel megtanulni játszani, annyi idő alatt e nélkül is megtanulnál célozni!

Először tanuld meg mi a különbség egy célzó mod (ami csak egy skin) meg az aimbot között és akkor nem beszélsz hülyeségeket. Amennyi időt elbasztál a hsz megirására addig utána is nézhettél volna a dolognak. Nem gondolod, hogy nagyon durva lenne ha az Aslain modpackban benne lenne egy aimbot? Gondolkozz már kicsit!
Amugy még a kép is az Aslain modpack telepitőjéből van mert egyszerűbb volt onnan iderakni mint belépni a játékba és csak azért menni egy kört hogy csinálhassak egy screenshotot.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14403 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Örömködő
Mi van ma?úgy látom többen is birkózószőnyegen aludtak :lol: Project R-es kolléga is érzi az erőt :silly:
Kicsit belerondítanék Gizmo ámokfutásába,ha nem gond ;)
Ez a manga Myoko nagyon menő :silly: Én hülye annak idején eladtam az Aobát ,mert minek nekem cirkáló... lehettem volna kicsit kitartóbb :dry: :)

A célzó mod meg...nagy része használhatatlanul szr.. szerintem:) wotban próbáltam a népszerűbbeket(j1mbo vagy mi,meg a másik..nem jut eszembe a neve,amit cleverland is használ(t),ami úgy néz ki,mint valami űrhajós műszerfal :) ),engem zavart mindkettő,az alap jobban bejött.
Hát meg akkor csalás a csatahajók felderítője is? :P azzal is jobban látni..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja sgt_dog által.

Több
8 éve 9 hónapja #14404 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Örömködő
Én is feltettem ezt a célkeresztet, de vissza le is vettem. Nekem túl bonyolult volt és nem igazán tudtam megszokni.
Maradtam a gyárinál... Kellet hozzá vagy 100 csata, de megszoktam és most már érzem is. Olyan ez mint mikor az ember egy másik autóba ül át. Kicsit fura! De 10 km útán már érzi.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #14415 Írta: Kitakami
Kitakami válaszolt a következő témában: Örömködő
Zúzós csata sok szomorú Ranked után!

Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14426 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő
Az előző HSZ-ekhez ne egymást szapuljátok azzal senki nem jut előbbre.

Viszont nekem valami nagy biztatás, szurkolás az kellene mert nagyon nem akarúl (na ez érdekes szó nem tudom létezik, de most már igen) sikerülni a ranked, már egy győzelemre voltam rank. 1- től és most 7 győzelem kellene zsinórban amikor ezt írom ...

Valami biztatás kellene, de nagyon mert az idő vészesen fogy, hogy elhiggyem meglesz, mert most nagyon nem úgy fest a helyzet.. :S

ahh..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.419 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.