Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 9 hónapja #14373 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
vékony itt a határvonal a csalás és a segédeszköz között :D
én csak a binokulár nézetet használom, de hát ott tényleg semmi infó nincs a távolodás szögéről, a minimap-et nézni mellé pedig elég kényelmetlen.
lehet, hogy ezt felrakom, talán ez még benne van az elfogadható segítség kategóriában...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14376 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Örömködő
Ha a célzó modok csalásnak számitanának akkor pl. WoT-ban az emberek 99%-a csaló lenne.

Több
8 éve 9 hónapja #14385 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Örömködő

Phaser írta: Ha a célzó modok csalásnak számitanának akkor pl. WoT-ban az emberek 99%-a csaló lenne.

Az is!;)

Több
8 éve 9 hónapja #14386 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

Gizmo írta:

Phaser írta: Ha a célzó modok csalásnak számitanának akkor pl. WoT-ban az emberek 99%-a csaló lenne.

Az is!;)

wotban ami nagy előny, az a zoom.
gyári zoomnál álló célpontra sokkal jobb a nagy zoom, de maga a célkereszt nekem még sokat nem segített bármilyen forma is legyen...

Több
8 éve 9 hónapja #14387 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Örömködő

Phaser írta:

BigaC írta: melyik az a videó, doksi amiből a legtöbbet tanultatok a célzásról?
van valami jó trükk, persze nem aimbottal?
rájöttem, hogy gondom van a szögben távolodó hajókkal, azokat sose/ritkán találom el. valószínűleg egyre kevesebb az egyenesben haladó kezdő, így nekem is csökken a találati arányom...
de lehet, hogy túl sok hajót tartok a tűzben, és ennyi már nem megy :)

Aslainban vannak nagyon jó célzó modok amik segitenek. Én pl a krabV3-at használom. Abban az átlós vonalakhoz viszonyitva egy kis gyakorlással nagyon jól be lehet lőni a szögben mozgó hajókat. Próbálj ki többfélét és meglátod, hogy neked melyik segit a legjobban. Co-Op-ban pl. nagyon jól ki lehet próbálgatni ezeket és ott gyakorolni is könnyű. Ez a krab v3 például nekem nagyon bejött, sokkal jobb az alapnál. Az előző hszemben linkelt képen a 4 citadellát is mind cirkálóknak lőttem. Csak jól kell használni és persze az osztások és számozások sem disznek vannak rajta. Ha megtanulod használni akkor nagyon OP :D

Most komolyan!
Ez a szar nélkül nem tudsz játszani?
Minek kell ai bot-ot használni + még dicsekedni is a vele szerzett győzelmekkel? Hmmm?
Lentebb bőszen javasolod a vele való gyakorlást? Baszki, amennyi időt erre elbasztál ezzel megtanulni játszani, annyi idő alatt e nélkül is megtanulnál célozni!

Több
8 éve 9 hónapja #14393 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Örömködő

Gizmo írta:

Phaser írta:

BigaC írta: melyik az a videó, doksi amiből a legtöbbet tanultatok a célzásról?
van valami jó trükk, persze nem aimbottal?
rájöttem, hogy gondom van a szögben távolodó hajókkal, azokat sose/ritkán találom el. valószínűleg egyre kevesebb az egyenesben haladó kezdő, így nekem is csökken a találati arányom...
de lehet, hogy túl sok hajót tartok a tűzben, és ennyi már nem megy :)

Aslainban vannak nagyon jó célzó modok amik segitenek. Én pl a krabV3-at használom. Abban az átlós vonalakhoz viszonyitva egy kis gyakorlással nagyon jól be lehet lőni a szögben mozgó hajókat. Próbálj ki többfélét és meglátod, hogy neked melyik segit a legjobban. Co-Op-ban pl. nagyon jól ki lehet próbálgatni ezeket és ott gyakorolni is könnyű. Ez a krab v3 például nekem nagyon bejött, sokkal jobb az alapnál. Az előző hszemben linkelt képen a 4 citadellát is mind cirkálóknak lőttem. Csak jól kell használni és persze az osztások és számozások sem disznek vannak rajta. Ha megtanulod használni akkor nagyon OP :D

Most komolyan!
Ez a szar nélkül nem tudsz játszani?
Minek kell ai bot-ot használni + még dicsekedni is a vele szerzett győzelmekkel? Hmmm?
Lentebb bőszen javasolod a vele való gyakorlást? Baszki, amennyi időt erre elbasztál ezzel megtanulni játszani, annyi idő alatt e nélkül is megtanulnál célozni!

El vagy tévedve szerintem, nem kicsit. Úgy hogy csöppet vegyél vissza, mert látom ideges vagy.
A mod NEM BOT!
Amit ott ajánlanak, az egy célkereszt SKIN ha úgy tetszik és NEM az aim bot amire te gondolsz. Látszik azt sem tudod miről beszélsz mikor így neki esel valakinek, mert elvakít a düh.
Azt szokták mondani vegyél egy nagy levegőt és számolj tízig mielőtt megszólalunk.
Te vegyél tizet és számolj 50-ig legközelebb.

EGY BOCSÁNAT KÉRÉS JÁR!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Phaser, zstorok75, Kitakami

Oldalmegjelenítési idő: 0.341 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.