- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Az is!Phaser írta: Ha a célzó modok csalásnak számitanának akkor pl. WoT-ban az emberek 99%-a csaló lenne.
Gizmo írta:
Az is!Phaser írta: Ha a célzó modok csalásnak számitanának akkor pl. WoT-ban az emberek 99%-a csaló lenne.
Phaser írta:
BigaC írta: melyik az a videó, doksi amiből a legtöbbet tanultatok a célzásról?
van valami jó trükk, persze nem aimbottal?
rájöttem, hogy gondom van a szögben távolodó hajókkal, azokat sose/ritkán találom el. valószínűleg egyre kevesebb az egyenesben haladó kezdő, így nekem is csökken a találati arányom...
de lehet, hogy túl sok hajót tartok a tűzben, és ennyi már nem megy
Aslainban vannak nagyon jó célzó modok amik segitenek. Én pl a krabV3-at használom. Abban az átlós vonalakhoz viszonyitva egy kis gyakorlással nagyon jól be lehet lőni a szögben mozgó hajókat. Próbálj ki többfélét és meglátod, hogy neked melyik segit a legjobban. Co-Op-ban pl. nagyon jól ki lehet próbálgatni ezeket és ott gyakorolni is könnyű. Ez a krab v3 például nekem nagyon bejött, sokkal jobb az alapnál. Az előző hszemben linkelt képen a 4 citadellát is mind cirkálóknak lőttem. Csak jól kell használni és persze az osztások és számozások sem disznek vannak rajta. Ha megtanulod használni akkor nagyon OP
Gizmo írta:
Phaser írta:
BigaC írta: melyik az a videó, doksi amiből a legtöbbet tanultatok a célzásról?
van valami jó trükk, persze nem aimbottal?
rájöttem, hogy gondom van a szögben távolodó hajókkal, azokat sose/ritkán találom el. valószínűleg egyre kevesebb az egyenesben haladó kezdő, így nekem is csökken a találati arányom...
de lehet, hogy túl sok hajót tartok a tűzben, és ennyi már nem megy
Aslainban vannak nagyon jó célzó modok amik segitenek. Én pl a krabV3-at használom. Abban az átlós vonalakhoz viszonyitva egy kis gyakorlással nagyon jól be lehet lőni a szögben mozgó hajókat. Próbálj ki többfélét és meglátod, hogy neked melyik segit a legjobban. Co-Op-ban pl. nagyon jól ki lehet próbálgatni ezeket és ott gyakorolni is könnyű. Ez a krab v3 például nekem nagyon bejött, sokkal jobb az alapnál. Az előző hszemben linkelt képen a 4 citadellát is mind cirkálóknak lőttem. Csak jól kell használni és persze az osztások és számozások sem disznek vannak rajta. Ha megtanulod használni akkor nagyon OP
Most komolyan!
Ez a szar nélkül nem tudsz játszani?
Minek kell ai bot-ot használni + még dicsekedni is a vele szerzett győzelmekkel? Hmmm?
Lentebb bőszen javasolod a vele való gyakorlást? Baszki, amennyi időt erre elbasztál ezzel megtanulni játszani, annyi idő alatt e nélkül is megtanulnál célozni!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.