Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14356 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Örömködő
Még hogy a német cirkálók nem tudnak sebezni. :evil:

Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Andrej72 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14359 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Örömködő
grat vonKurz szép kanyar volt:) A végén még izgultam is ,hogy lövöd ki a cv-t :lol:
Komoly csapat volt mindkettő,a tiéd is meg az ellenfél is..:)a az ellen két Nagatoja nem nagyon tudta mit kellene csinálni:)

Több
8 éve 9 hónapja #14364 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő
melyik az a videó, doksi amiből a legtöbbet tanultatok a célzásról?
van valami jó trükk, persze nem aimbottal?
rájöttem, hogy gondom van a szögben távolodó hajókkal, azokat sose/ritkán találom el. valószínűleg egyre kevesebb az egyenesben haladó kezdő, így nekem is csökken a találati arányom...
de lehet, hogy túl sok hajót tartok a tűzben, és ennyi már nem megy :)

Több
8 éve 9 hónapja #14365 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

BigaC írta: melyik az a videó, doksi amiből a legtöbbet tanultatok a célzásról?
rájöttem, hogy gondom van a szögben távolodó hajókkal, azokat sose/ritkán találom el. valószínűleg egyre kevesebb az egyenesben haladó kezdő, így nekem is csökken a találati arányom...

azt javaslom olyan cuccot használjál, ami gyakran lő sok csőből, azzal valahova eléje oszt kész :D

Iowanal van olyan problémám, hogy szeretem egyszerre lőni az összes csövet, de itt 15-20km a normál lőtávolság, és odébbmegy.
és neki csak 3 tornya van ugye, szal inkább lövök egyet nagyjából arra, erre bemozdul, és ha látom merre fog kanyarodni, akkor néhány másodperc múlva már a pontosított helyre küldöm a másik 2 tornyot.

ha lehetőség van rá, akkor az egyesével lövöldözéssel is túl lehet terhelni a pácienst, hiszen ha 4-5 másodpercenként "incoming" akkor sem fog tudni egy idő után reagálni, csak persze ez veszélyesebb neked is, mert tobbet kell mutatni a te oldaladat is...

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14368 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Örömködő
Ranked csata, normál account. Még mindig vannak olyan emberek akik képesek rámászni egy Tirpitzre :D

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14369 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Örömködő

BigaC írta: melyik az a videó, doksi amiből a legtöbbet tanultatok a célzásról?

Aslainban vannak nagyon jó célzó modok amik segitenek. Én pl a krabV3-at használom. Abban az átlós vonalakhoz viszonyitva egy kis gyakorlással nagyon jól be lehet lőni a szögben mozgó hajókat. Próbálj ki többfélét és meglátod, hogy neked melyik segit a legjobban. Co-Op-ban pl. nagyon jól ki lehet próbálgatni ezeket és ott gyakorolni is könnyű. Ez a krab v3 például nekem nagyon bejött, sokkal jobb az alapnál. Az előző hszemben linkelt képen a 4 citadellát is mind cirkálóknak lőttem. Csak jól kell használni és persze az osztások és számozások sem disznek vannak rajta. Ha megtanulod használni akkor nagyon OP :D

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Phaser által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.401 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.