Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja #12799 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Örömködő
Ennyi öröm volt a mai napon..amit tegnap adott a wg,azt ma elvette:)olyan csapatokat hozott össze....

Na meg ami öröm volt még,megvettem végre a Nürnberget..hát több idő kell ráhangolódni,mint amennyi a Königsbergre kellett:)maradandót nem sikerült még alkotnom vele,de jól megsütöttem,meg el is süllyesztettem egy Tirpitzet:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur, zstorok75, Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #12800 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Örömködő
Iszonyat jó a Nürnbergben az a 6 másodperces töltési idő, ami 10 sorozatlövést tesz lehetővé percenként, méghozzá átlagosnál pontosabban, 9 ágyúcsőből egyszerre.
Gratulálok a hajóhoz !

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12805 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

Gneisenau67 írta: Este meglett a hőn áhított Cleveland.
A gyakorlatilag folyamatosan tűzkész cirkáló lövéseit mégis túl puhának találtam, ez volt az első benyomásom. Elindultam egy Kongo ellen a vakmerőség és laza magabiztosság változó arányú elegyével, aztán a 30 k-ból 10 k maradék erővel eliszkoltam hamarosan, miközben a japán hajót alig sikerült meggyengítenem. Azonkívül egyik ágyútornyomat helyrehozhatatlanul ellőtte, ami korábban más cirkálóknál nem fordult elő.

A légelhárító ereje elég jó, a torpedót nagyon hiányolom, legalább 3-3 lehetne rajta, mint az Omaha B-n.

Ennek ellenére örülök, hogy megvan, még gyakorlom a használatát, és persze szándékszom a B-t megszerezni, 35 k HP-vel.

Még mit nem torpedót is rá persze, akkor már hiper OP hajó lenne nem kell arra torpedó.
Egy jó játékos kezében így is nagyon brutális hajó. (Főleg természetesen mint általában a hajóval, ha topp tierben van az ember.)
(Elbízni magadat sosem jó, általában csúnya vége szokott lenni.)

Cirkálóval BB ellen csak háttérből szabad "rá menni" miközben a saját BB-ket lövi. (A visz major eseteket hagyjuk az más lapra tartozik.)
Neked az elsődleges CA-l a célpont az ellenséges rombolók cirkálók aprítása a CV megvédése és hangsúlyozom hátulról a BB-k gyújtogatása ..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja #12806 Írta: geotigris9

vcsaba1968 írta:

ha valakinek kétségei lennének a Colorádoval kapcsolatban.Ez szegény egy Furutaka..volt :evil:

Jaj mindig a gyengébbet kell bántani. :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja #12809 Írta: geotigris9

sandorati írta:

geotigris9 írta:

sandorati írta:

Gneisenau67 írta: Furcsa, hogy Tier VI-sal (Nürnberg) legtöbbször betesznek a VII-VIII-IX kategóriájú hajók közé, ha randomra merészkedem.
Persze, hogy halál van. :)

... az már elég durva csalás lenne a WG-től...
itt az "új" MM tábla, mely jelzi, melyik tiert hova rakhatja az MM... itt nincs olyan, hogy VI-os Nürbit bedobná IX-esek közé.... ott valami turpisság lehetett...;

Ui.: persze ha WG-ről van szó, láttunk már "huncutságot"... :lol: :) ;)

Kicsit hiányos ez a táblázat nem de bár ...!?

az hát... ;) na de a WG nem teszi közszemlére a szakmai titkokat... a többit - és az a lényeg - tudjuk... :S

Hajóra gondoltam ami szemet szúrt, miért nincs benne a táblázatban?
Aki meg mondja mire gondolok meg lesz dicsérve. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 10 hónapja #12819 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Örömködő
Az milyen már, hogy nem tudom melyik térképen már, de a kiindulási pontból gyakorlatilag a térkép túlsó széléig tudtam lőni a fejlesztett tűzvezetésű Kongoval.....és lőttem is. Oldalt fordultam, megálltam, felküldtem a repcsit - meg jegyzem a térképről kilógott a max hatósugarat jelző kör - és megcéloztam egy álló Aoba-t.:) Basszus, 2 citadellát nyomott a salvo 24km-ről meg 3 heavy demaga-t. Szegény.... :blush:

Na ez is az a szitu, hogy ha velem teszik ezt tuti itt rinyálnék, hogy mekkora csaló a másik! :woohoo: :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, DragonZ, Gneisenau67

Oldalmegjelenítési idő: 0.463 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.