- Köszönetek: 81
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Gneisenau67 írta: Kis ember, kis öröm
zstorok75 írta:
Gneisenau67 írta: Kis ember, kis öröm
Üdv!
Basszus, megy ez! Nem is rosszul!
Gratulálok én is!
Nem a kis kreditet és XP-t kell nézni, hanem a 2 cicit, (citadella) a 4 fraget, a 7 torpedó találatot, és a 8 inkapacitást!
A CO-OP direkt keveset ad ezekből, (kredit, XP) hogy az embereket rábírják a randomra.
Oceán pályán én is azt javaslom, amit Gizmo! A széleken túlélni, és sebezni, középen meghalni lehet. (de gyorsan...)
Annyiban talán nem értek egyet Gizmoval, hogy csatahajókra (BB) én nem AP-t használok hanem HE-t (cirkálóval) mert az AP kis eséllyel okozhat komoly sebzéseket nekik a vastag páncél miatt. Sok esetben le is pattan.
A cél az, hogy a lehető leggyorsabban kiiktassunk minél több ágyút a csatából, hogy azok ne tudjanak visszalőni, és nem az, hogy minél magasabb legyen a találati szám a csata végén.
Ezért HE, főleg a nagy lő távú (Königsberg, Nürnsberg...) cirkálókkal, mert ha a kilőtt 9 lövedékből csak 2 is talál, van esély, hogy felgyújtja a csatahajót, ami folyamatosan veszíti így a HP-t amíg ég.
Cirkálók ellen más tészta. Távoli célpontra, keményebbre (Cleve) HE, puhábbra (Aoba) AP, ha közel jön, akkor keményen AP.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.