Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja #12569 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Örömködő
Jó tanács volt, megjegyzem, köszönöm !
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12585 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Örömködő

Gneisenau67 írta: Kis ember, kis öröm :)

Üdv!

Basszus, megy ez! Nem is rosszul! :cheer:
Gratulálok én is! ;)

Nem a kis kreditet és XP-t kell nézni, hanem a 2 cicit, (citadella) a 4 fraget, a 7 torpedó találatot, és a 8 inkapacitást!
A CO-OP direkt keveset ad ezekből, (kredit, XP) hogy az embereket rábírják a randomra.

Oceán pályán én is azt javaslom, amit Gizmo! A széleken túlélni, és sebezni, középen meghalni lehet. (de gyorsan...)
Annyiban talán nem értek egyet Gizmoval, hogy csatahajókra (BB) én nem AP-t használok hanem HE-t (cirkálóval) mert az AP kis eséllyel okozhat komoly sebzéseket nekik a vastag páncél miatt. Sok esetben le is pattan.
A cél az, hogy a lehető leggyorsabban kiiktassunk minél több ágyút a csatából, hogy azok ne tudjanak visszalőni, és nem az, hogy minél magasabb legyen a találati szám a csata végén.
Ezért HE, főleg a nagy lő távú (Königsberg, Nürnsberg...) cirkálókkal, mert ha a kilőtt 9 lövedékből csak 2 is talál, van esély, hogy felgyújtja a csatahajót, ami folyamatosan veszíti így a HP-t amíg ég.
Cirkálók ellen más tészta. Távoli célpontra, keményebbre (Cleve) HE, puhábbra (Aoba) AP, ha közel jön, akkor keményen AP.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja #12590 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Örömködő

zstorok75 írta:

Gneisenau67 írta: Kis ember, kis öröm :)

Üdv!

Basszus, megy ez! Nem is rosszul! :cheer:
Gratulálok én is! ;)

Nem a kis kreditet és XP-t kell nézni, hanem a 2 cicit, (citadella) a 4 fraget, a 7 torpedó találatot, és a 8 inkapacitást!
A CO-OP direkt keveset ad ezekből, (kredit, XP) hogy az embereket rábírják a randomra.

Oceán pályán én is azt javaslom, amit Gizmo! A széleken túlélni, és sebezni, középen meghalni lehet. (de gyorsan...)
Annyiban talán nem értek egyet Gizmoval, hogy csatahajókra (BB) én nem AP-t használok hanem HE-t (cirkálóval) mert az AP kis eséllyel okozhat komoly sebzéseket nekik a vastag páncél miatt. Sok esetben le is pattan.
A cél az, hogy a lehető leggyorsabban kiiktassunk minél több ágyút a csatából, hogy azok ne tudjanak visszalőni, és nem az, hogy minél magasabb legyen a találati szám a csata végén.
Ezért HE, főleg a nagy lő távú (Königsberg, Nürnsberg...) cirkálókkal, mert ha a kilőtt 9 lövedékből csak 2 is talál, van esély, hogy felgyújtja a csatahajót, ami folyamatosan veszíti így a HP-t amíg ég.
Cirkálók ellen más tészta. Távoli célpontra, keményebbre (Cleve) HE, puhábbra (Aoba) AP, ha közel jön, akkor keményen AP.

Én azért szoktam távolról is a BB-ket AP-val szórni, mivel szinte derékszögben esnek be a lövedékek, így komoly sebzéseket tud okozni a 150mm-es is, és nem kell bíbelődni a lőszer váltással. természetesen amikor 10km-re redukálódik a harctávolság én is HE-t lövök a BB-kre!:)
Clev is puha felülről amúgy. Kellően meg van szórva a kémények köze, gyönyörű citadellákat lehet lőni neki 15-16km-ről!;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12610 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Örömködő
ennél szebben nem is indulhatott volna a nap :silly:
Königsberg 142k dmg 13 citadella :silly:

És egy kis Isokaze:)

szerk. azt illik hozzátennem ,hogy a Bogue vagy afk volt,vagy nagyon nem tudta merre van előre:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, Eper, Doktoruur, zstorok75, Gizmo, Lajler, Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja #12613 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Örömködő
A két cici az nagyon bejött :) :) (azokra amúgyis mindig buktam :D)

Köszönöm a méltatást és az elismerő szavakat!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gizmo

Több
8 éve 10 hónapja #12620 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Örömködő
Na szép.. Megdöntötted a citadella rekordomat (10) és az Isokaze-t is visszaveteted velem.. Ájjále! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, sgt_dog, Szete58, Gneisenau67

Oldalmegjelenítési idő: 0.342 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.