Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja #12722 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Örömködő

geotigris9 írta:

sandorati írta:

Gneisenau67 írta: Furcsa, hogy Tier VI-sal (Nürnberg) legtöbbször betesznek a VII-VIII-IX kategóriájú hajók közé, ha randomra merészkedem.
Persze, hogy halál van. :)

... az már elég durva csalás lenne a WG-től...
itt az "új" MM tábla, mely jelzi, melyik tiert hova rakhatja az MM... itt nincs olyan, hogy VI-os Nürbit bedobná IX-esek közé.... ott valami turpisság lehetett...;

Ui.: persze ha WG-ről van szó, láttunk már "huncutságot"... :lol: :) ;)

Kicsit hiányos ez a táblázat nem de bár ...!?

az hát... ;) na de a WG nem teszi közszemlére a szakmai titkokat... a többit - és az a lényeg - tudjuk... :S

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #12751 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Örömködő
Este meglett a hőn áhított Cleveland.
A gyakorlatilag folyamatosan tűzkész cirkáló lövéseit mégis túl puhának találtam, ez volt az első benyomásom. Elindultam egy Kongo ellen a vakmerőség és laza magabiztosság változó arányú elegyével, aztán a 30 k-ból 10 k maradék erővel eliszkoltam hamarosan, miközben a japán hajót alig sikerült meggyengítenem. Azonkívül egyik ágyútornyomat helyrehozhatatlanul ellőtte, ami korábban más cirkálóknál nem fordult elő.

A légelhárító ereje elég jó, a torpedót nagyon hiányolom, legalább 3-3 lehetne rajta, mint az Omaha B-n.

Ennek ellenére örülök, hogy megvan, még gyakorlom a használatát, és persze szándékszom a B-t megszerezni, 35 k HP-vel.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 10 hónapja #12761 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Örömködő

Gneisenau67 írta: Este meglett a hőn áhított Cleveland.
A gyakorlatilag folyamatosan tűzkész cirkáló lövéseit mégis túl puhának találtam, ez volt az első benyomásom. Elindultam egy Kongo ellen a vakmerőség és laza magabiztosság változó arányú elegyével, aztán a 30 k-ból 10 k maradék erővel eliszkoltam hamarosan, miközben a japán hajót alig sikerült meggyengítenem. Azonkívül egyik ágyútornyomat helyrehozhatatlanul ellőtte, ami korábban más cirkálóknál nem fordult elő.

A légelhárító ereje elég jó, a torpedót nagyon hiányolom, legalább 3-3 lehetne rajta, mint az Omaha B-n.

Ennek ellenére örülök, hogy megvan, még gyakorlom a használatát, és persze szándékszom a B-t megszerezni, 35 k HP-vel.

a legtöbb csatámat Cleveland-al játszottam, soha nem adnám el.
a HE spam/tűzokádás mellett nem árt kiemelni, hogy AP-vel cirkálók ellen is nagyon ütős. mivel elég gyorsan vált lövedéktípust, érdemes gyakran használni azt, ami épp a legmegfelelőbb.
(persze a tűzgyújtós küldetés alatt érthető, hogy mindenki HE-t küld :))
torpedó nekem annyira nem hiányzik, a Nürnbergen van, mégis talán párszor sikerült olyan helyzetbe kerülnöm, hogy használhassam, ott inkább kihasználom a >16km-es hatótávot és relatíve pontos lövegeket.
sokan ajánlják a Clevelandot romboló pusztításra is, de a magas röppálya miatt szerintem inkább gyakorlatlanabb/közelre merészkedett rombolók ellen jó csak.
és igen, az AA-ja is szper, főleg ha upgrade is van rá, szinte egyedülálló, úgyhogy érdemes BB-kkel is szorosabban társulni :), AA + HE gyújtás segítség.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja #12767 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Örömködő
Köszönöm a gyors választ és az új infókat, gratulálok a korábbi szép teljesítményekhez.

• Csokivan
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #12770 Írta: Csokivan
Csokivan válaszolt a következő témában: Örömködő
:lol: a Csoki a gatyójukban volt :) De biztos nem én voltam a kedvencük :) Nekem bejött a csata a végére :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #12790 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő

ha valakinek kétségei lennének a Colorádoval kapcsolatban.Ez szegény egy Furutaka..volt :evil:
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.445 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.