- Köszönetek: 108
Gneisenau67 írta: Grt a Yorckhoz.
Én is gondolkodtam ebben, aztán végül csak az amcsi vonalat próbáltam továbbvinni Clev irányában, így a Nürnberg csillagait is free Xp-vé alakítgattam egy kis dubloon segítségével.
Itt ismételném magam: az amerikai hajók aránytalanul jobban megszerezhetők, mint a többi nemzetéi.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta: Néhány képet az eredményekröl esetleg videot mert nekem nagyon nem fekszik.
Gizmo írta: Meg van a Yorck!
Első 3 Random kör ultra brutál alázós bukta! Gyorsan át Co-op-ba......bakker ott is!
Gondolkodás! Ez kurvára más mint a Nürnberg. Ééééééés...igeeeeeeen! Még két bukta a Randomban és utána 4 vért izzadós győzelem, de 2k+ XP-val meg 200k credittel.
A vélemény a hajóról így egy pár csata után:
- ha rá érzel a 210-ekre akkor már tök alap felszereléssel is gyilkos.
- a légvédelme valami eszméletlen! sajnos nem lehet előre tudni, hogy milyen csatában leszek, ezért nem mindig volt a skillek között a légvédelem buff, de így is brutál. azzal meg egyenesen egy repülő hóhér....és még kap egy kis tápot a B hull-al!
- mivel német hajó elengedhetetlen a hajócsavar buff, illetve elég szarul kanyarodik alapból ezért kell az 1 millás kanyarodás buff rá!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.