Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja #12364 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Örömködő

Gneisenau67 írta: Grt a Yorckhoz.
Én is gondolkodtam ebben, aztán végül csak az amcsi vonalat próbáltam továbbvinni Clev irányában, így a Nürnberg csillagait is free Xp-vé alakítgattam egy kis dubloon segítségével.

Itt ismételném magam: az amerikai hajók aránytalanul jobban megszerezhetők, mint a többi nemzetéi.

Nagyon köszönöm!:)

Jónak tűnik a hajó nagyon! Tök más vele harcolni mint a Nürnbergel. Lassabban töltenek az ütegek igaz, cserébe meg akkorát ütnek még HE-vel is a csatahajókon mint az állat! Pl. a 4 győztes csatában egy NC és Iowanak tette végleg használhatatlanná HE lőszerrel két - két lövegtornyát! :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #12367 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
Néhány képet az eredményekröl esetleg videot mert nekem nagyon nem fekszik.

Több
8 éve 10 hónapja #12368 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Örömködő

vcsaba1968 írta: Néhány képet az eredményekröl esetleg videot mert nekem nagyon nem fekszik.

Jaaaajjj! Még kurva magyarítást sem tudok feltenni basszus! :blush:

A lényeg! Ne úgy akarj vele harcolni mint a Nürnberggel harcoltál. Többet ki bír a burek, de a Tier BB-jei nagyon tépik. Vannak csaták amikor pár ágyús próbálkozás után vissza mentem a hordozóhoz védeni és 20+ repülőt lőtt le a légvédelmem + a repcsim!;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja #12375 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Örömködő
A Yorck von Wartenburg ősrégi német nemesi család volt (kérdezték tőlem, hogy miért viseli egy ANGOL nevét a német cirkáló - ez német név), tagjai részt vettek az 1944. júliusi rastenburgi merényletben is.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12434 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

Gizmo írta: Meg van a Yorck!:)

Első 3 Random kör ultra brutál alázós bukta!:D Gyorsan át Co-op-ba......bakker ott is!:D
Gondolkodás! Ez kurvára más mint a Nürnberg. Ééééééés...igeeeeeeen! Még két bukta a Randomban és utána 4 vért izzadós győzelem, de 2k+ XP-val meg 200k credittel.

A vélemény a hajóról így egy pár csata után:
- ha rá érzel a 210-ekre akkor már tök alap felszereléssel is gyilkos.
- a légvédelme valami eszméletlen! sajnos nem lehet előre tudni, hogy milyen csatában leszek, ezért nem mindig volt a skillek között a légvédelem buff, de így is brutál. azzal meg egyenesen egy repülő hóhér....és még kap egy kis tápot a B hull-al!;)
- mivel német hajó elengedhetetlen a hajócsavar buff, illetve elég szarul kanyarodik alapból ezért kell az 1 millás kanyarodás buff rá!

A "kanyarodás buff" az nagyon rá fér meg a Nümbergre is előtte amúgy nagyon lomha a kanyarodása szinte esélytelen torpedók kerülgetése ha nincs rajta.
Az oldalát meg nagyon kell védeni a BB áldásától mert nagyon gyorsan vége lehet a csatának idő előtt!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12436 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő
Új replay fent még Nümbergel. :cheer: (Trucker39 ez még nem olyan..)

EREDMÉNYEK
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.372 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.