Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12114 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Örömködő

geotigris9 írta: Akkor csak maximum addig tudnád megnézni egy replayt amíg nem frissíted a játékot. Jelen esetben ez tegnap esti replay ma már frissítés után nem tudtad volna megnézni. Sajnos nem lehet megnézni újabb frissítés után, mert csak az előző verzióban lehetséges amiben készült még a replay.

A mostani frissítés még nem tette lejátszhatatlanná a korábbi replay file-okat.
Próbáld ki... épp most este néztem vissza még néhány replayt a múltheti termésből (és már frissítettem a klienst)

Amikor a verziószámban csak a 4. számjegyben van változás, olyankor a legtöbbször még használható marad a replay.
Amikor a 3. számjegybeli a verzióváltás, akkor már kevésbé valószínű, hogy lejátszhatóak maradnak a replay-ek.
Ha már a 2. számjegybeli a verzióváltás, akkor nagyjából esélytelen, hogy még visszajátszható maradjon.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Dr.OGA által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12115 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

Dr.OGA írta:

geotigris9 írta: Akkor csak maximum addig tudnád megnézni egy replayt amíg nem frissíted a játékot. Jelen esetben ez tegnap esti replay ma már frissítés után nem tudtad volna megnézni. Sajnos nem lehet megnézni újabb frissítés után, mert csak az előző verzióban lehetséges amiben készült még a replay.

A mostani frissítés még nem tette lejátszhatatlanná a korábbi replay file-okat.
Próbáld ki... épp most este néztem vissza még néhány replayt a múltheti termésből (és már frissítettem a klienst)

Amikor a verziószámban csak a 4. számjegyben van változás, olyankor a legtöbbször még használható marad a replay.
Amikor a 3. számjegybeli a verzióváltás, akkor már kevésbé valószínű, hogy lejátszhatóak maradnak a replay-ek.
Ha már a 2. számjegybeli a verzióváltás, akkor nagyjából esélytelen, hogy még visszajátszható maradjon.

Igen attól is függ mit frissítettek alakítottak a játékon érdemben főleg a komolyabb pl. pálya módosítás tehát komolyabb átalakítás okozhat komoly gondot ami által tényleg nem lehet már lejátszani.

szerk.: Megnéztem viszi-e még a frissítés előtti replayt hát nagyon durván összeomlott a játék kb. a replay felénél! Aztán megnéztem egy olyan replayt ami frissítés után készült azt vitte végig hiba nélkül. Szóval nem azt mondom nem lehet feltétlenül megnézni utána, de nagy rá az esély, hogy tényleg nem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12118 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Örömködő
Az pech, én most néztem vissza 9 korábbi replay filet, egyikkel sem volt probléma, még egy dec 27.-ei Minekaze-s körömet is gond nélkül végigvitte...

Na az egy szép kör volt... emlékeztek még arra az időszakra? 3x XP szorzó volt a napi első gyözelemért... Így 7080 XP lett :whistle:

Ennek örömére ezt akkor most így utólag is beteszem ide... :) mert akkor nem tettem, bár tudom sokan nem szeretitek a rombolókat...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Dr.OGA által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Lajler

Több
8 éve 10 hónapja #12122 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Örömködő
Már 61k + XP meg van a Yorck-hoz.... :whistle:
Ha Triton megsegít akkor ma/holnap meg lesz a Yorck! :woohoo:

Több
8 éve 10 hónapja #12133 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

Dr.OGA írta: Az pech, én most néztem vissza 9 korábbi replay filet, egyikkel sem volt probléma, még egy dec 27.-ei Minekaze-s körömet is gond nélkül végigvitte...

Na az egy szép kör volt... emlékeztek még arra az időszakra? 3x XP szorzó volt a napi első gyözelemért... Így 7080 XP lett :whistle:

Ennek örömére ezt akkor most így utólag is beteszem ide... :) mert akkor nem tettem, bár tudom sokan nem szeretitek a rombolókat...

Ez azért érdekes, hogy neked engedte végignézni ...
Módpakkot esetleg használsz (mert ha nem) mert én igen akkor csak itt látok esetleges különbséget. :huh:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12138 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Örömködő

geotigris9 írta:

Dr.OGA írta: Az pech, én most néztem vissza 9 korábbi replay filet, egyikkel sem volt probléma, még egy dec 27.-ei Minekaze-s körömet is gond nélkül végigvitte...

Ez azért érdekes, hogy neked engedte végignézni ...
Módpakkot esetleg használsz (mert ha nem) mert én igen akkor csak itt látok esetleges különbséget. :huh:

Még én is meg tudom nézni őket (nincs mod fent). De baromira sajnálom, hogy el fog veszni a 2 jó köröm az Imperator Nikolaival. :( De ez van sajnos....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Doktoruur által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.369 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.