- Köszönetek: 53
geotigris9 írta: Akkor csak maximum addig tudnád megnézni egy replayt amíg nem frissíted a játékot. Jelen esetben ez tegnap esti replay ma már frissítés után nem tudtad volna megnézni. Sajnos nem lehet megnézni újabb frissítés után, mert csak az előző verzióban lehetséges amiben készült még a replay.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Dr.OGA írta:
geotigris9 írta: Akkor csak maximum addig tudnád megnézni egy replayt amíg nem frissíted a játékot. Jelen esetben ez tegnap esti replay ma már frissítés után nem tudtad volna megnézni. Sajnos nem lehet megnézni újabb frissítés után, mert csak az előző verzióban lehetséges amiben készült még a replay.
A mostani frissítés még nem tette lejátszhatatlanná a korábbi replay file-okat.
Próbáld ki... épp most este néztem vissza még néhány replayt a múltheti termésből (és már frissítettem a klienst)
Amikor a verziószámban csak a 4. számjegyben van változás, olyankor a legtöbbször még használható marad a replay.
Amikor a 3. számjegybeli a verzióváltás, akkor már kevésbé valószínű, hogy lejátszhatóak maradnak a replay-ek.
Ha már a 2. számjegybeli a verzióváltás, akkor nagyjából esélytelen, hogy még visszajátszható maradjon.
Dr.OGA írta: Az pech, én most néztem vissza 9 korábbi replay filet, egyikkel sem volt probléma, még egy dec 27.-ei Minekaze-s körömet is gond nélkül végigvitte...
Na az egy szép kör volt... emlékeztek még arra az időszakra? 3x XP szorzó volt a napi első gyözelemért... Így 7080 XP lett
Ennek örömére ezt akkor most így utólag is beteszem ide... mert akkor nem tettem, bár tudom sokan nem szeretitek a rombolókat...
geotigris9 írta:
Dr.OGA írta: Az pech, én most néztem vissza 9 korábbi replay filet, egyikkel sem volt probléma, még egy dec 27.-ei Minekaze-s körömet is gond nélkül végigvitte...
Na az egy szép kör volt... emlékeztek még arra az időszakra? 3x XP szorzó volt a napi első gyözelemért... Így 7080 XP lett
Ennek örömére ezt akkor most így utólag is beteszem ide... mert akkor nem tettem, bár tudom sokan nem szeretitek a rombolókat...
Ez azért érdekes, hogy neked engedte végignézni ...
Módpakkot esetleg használsz (mert ha nem) mert én igen akkor csak itt látok esetleges különbséget.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.