Get200 írta:
vonKurz írta:
tartalmas köre volt a Pensacolának, az időpontra figyeljetek
Érdemes kiszenvedni a NC-vel vagy ez is olyan csak más a neve?
sokkal szívósabb ellenfélnek, legalábbis több a hp-ja
azért ha derékonlövik azt megérzi, nem rohamtank abban az értelemben, hogy nem érdemes tolni vele, csak ha sokan vannak mögötted...
B testet rátettem majdnem freebol, 2-3 kor kellett meg hozza, illetve nincs meg kapitany rajt,de igy is nagyon elvezem minden meccsen...
torony nagyon jól forog, ágyúja papíron pontatlanabb egy hajszállal, de én jóval pontosabbnak érzem, lényegében minden 9 lövéses sorozatból van 1-3 találat, soxor több, NC-vel nagyon sokat lőtem teljesen mellé, pláne 20-21 km-ről...
ennek meg az ap-ja még ha csak 2-3000-t is, de mindig csíp...
torpedó megöli ugyanugy, repülőnél meg van egy érdekes tapasztalatom vele, NC általában 6-7, ritkán nyolcas CV-vel találkozik, azokat darálja...
nem is szeretik megtámadni, ha van bárki más...
Iowa viszont általában top hajó, azt igyexik minden nyolcas CV letorpedózni, és az baj, mert oda fog érni.
el már nem megy onnan, brutális géppágyúi vannak, ami odajon, azt mind lelovom, miutan megsebzett.
de nem tud elég messzire lőni a légvédelem ahhoz, hogy mondjuk Shokaku 8 torpedóvetője ki ne oldja a torpik nagyrészét...
no, és amiért érdemes, egyre több a tizes, de tizes drága, és kevés van belőle, még sokáig...
idáig majd minden meccsen az ellenfelek nagyrésze 8, kisebb része hetes csatahajó illetve cirkáló, azokat meg durván ledarálja...
szal szerintem minden kilences hajó nagyon jó lesz, mert idővel itt is mint Wotban nyolcasokkal fogja tolni az átlag játékos elsosorban...