Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11526 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő

bacsagabi írta: Ismét magasabb tier ellen, vcsaba1968-al azt hiszem nem vallottunk szégyent. ;)

ne bosszants ezzel a csatával.Bár ma mindegy melyik csatámat nézem agylobot kapok.Vagy nekem megy kurva szarul vagy a fene tudja .Érdeke az utolsoban a Roon lö rám teljesen szembe fordulok vele és telibe vág?? Ezek után mára befejeztem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11527 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Örömködő
Egy kis örömködés, amikor Cleveland-el szinte minden összejön, és ha nem fordítottam volna a kelleténél jobban el, akkor a torpedót is kikerülöm, ami végül megölt, és akkor egy rombolónak is annyi lett volna. De nem panaszkodom, talán a legjobb köröm volt ezzel a hajóval. :)

Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11528 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Örömködő

ne bosszants ezzel a csatával

Hát nem rajtad múlott, csak arra utaltam hogy megint nem voltunk rosszabbak a nagyobb hajók ellen sem ;)
ja és mellesleg majdnem víz alá küldtél, mákom volt hogy el tudtam húzni a belem. DD-re lőttem, nem volt erőm felvenni a kesztyűt ellened :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja bacsagabi által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11529 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő

bacsagabi írta:

ne bosszants ezzel a csatával

Hát nem rajtad múlott, csak arra utaltam hogy megint nem voltunk rosszabbak a nagyobb hajók ellen sem ;)
ja és mellesleg majdnem víz alá küldtél, mákom volt hogy el tudtam húzni a belem. DD-re lőttem, nem volt erőm felvenni a kesztyűt ellened :lol:

Aha szoval te voltál az az Aoba amelyik elhuzta a belét :evil: ha kaptam volna egy kis segitséget mind hármatokat megmerithetünk volna. De a többiek hátul maradtak.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11545 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő
Gneveny (tier 5) orosz rombi újabb ténykedései. :cheer:

Aki megnézi az a vége felé láthat érdekes bug-ot is miközben Wolfival toljuk, Wolfi neked külön ajánlom a fent említett hiba miatt megnézésre.
ÉS aki megnézi az archívumom következő darabját, annak pedig jó kikapcsolódást kívánok hozzá. B) (A zenét nem feltétlen alája szántam.. de így alakult.)

Szerk.: 2 bug is van aki szemfüles annak feltűnik a másik is bár..
EREDMÉNYEK
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja #11546 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

zstorok75 írta: Üdv Mindenkinek!

Ma csatahajókkal kezdtem, de mivel gyorsan jöttek a bukták (100 fölött vagyok, nemkellenek még ezek is a tetejébe... :huh: :ohmy: ) úgy gondoltam, kipróbálom magam randomban a cirkálókkal. (Eddig szinte csak Co-op-ban gyakorolgattam velük...)

A KÖNIGSBERG-el, mindjárt kezdésnek, kaptam egy "felemelő" t7-es meccset. Mikor megláttam a szereposztást... hát mit mondjak?
Valahogy nem úgy tűnt, hogy én nyertem meg a főszerepet.

Íme:

Mit gondoltok? Fontosabb mellékszereplőnek járó jelölésre, esélyes vagyok? :P :whistle:

Nekem is beletelt néhány csatába még kitapasztaltam a Königet, de nem tudok mást mondani gyakorolni meg aztán gyakorolni és végül, de nem utolsó sorban gyakorolni. És akkor jönni fognak az eredmények is és ez igaz általában mindenre, még a játékon kívüli dolgokra is.
Külön gratulálok az eredményedhez! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.396 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.