- Köszönetek: 48
ne bosszants ezzel a csatával.Bár ma mindegy melyik csatámat nézem agylobot kapok.Vagy nekem megy kurva szarul vagy a fene tudja .Érdeke az utolsoban a Roon lö rám teljesen szembe fordulok vele és telibe vág?? Ezek után mára befejeztem.bacsagabi írta: Ismét magasabb tier ellen, vcsaba1968-al azt hiszem nem vallottunk szégyent.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Hát nem rajtad múlott, csak arra utaltam hogy megint nem voltunk rosszabbak a nagyobb hajók ellen semne bosszants ezzel a csatával
Aha szoval te voltál az az Aoba amelyik elhuzta a belét ha kaptam volna egy kis segitséget mind hármatokat megmerithetünk volna. De a többiek hátul maradtak.bacsagabi írta:
Hát nem rajtad múlott, csak arra utaltam hogy megint nem voltunk rosszabbak a nagyobb hajók ellen semne bosszants ezzel a csatával
ja és mellesleg majdnem víz alá küldtél, mákom volt hogy el tudtam húzni a belem. DD-re lőttem, nem volt erőm felvenni a kesztyűt ellened
zstorok75 írta: Üdv Mindenkinek!
Ma csatahajókkal kezdtem, de mivel gyorsan jöttek a bukták (100 fölött vagyok, nemkellenek még ezek is a tetejébe... ) úgy gondoltam, kipróbálom magam randomban a cirkálókkal. (Eddig szinte csak Co-op-ban gyakorolgattam velük...)
A KÖNIGSBERG-el, mindjárt kezdésnek, kaptam egy "felemelő" t7-es meccset. Mikor megláttam a szereposztást... hát mit mondjak?
Valahogy nem úgy tűnt, hogy én nyertem meg a főszerepet.
Íme:
Mit gondoltok? Fontosabb mellékszereplőnek járó jelölésre, esélyes vagyok?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.