Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja #11446 Írta: Capt_BuvarKund
Capt_BuvarKund válaszolt a következő témában: Örömködő
Amikor megláttam a csapatleosztást, keserű mosoly ült ki a számra, már megint egy rettenthetetlen kaliberű csata lesz... De bele szaladtak a pofonba :side:
Elején elfoglalta a túloldal mind a 3 bázist, és 3 hajót kiszedtek tőlünk, a szokásos vér pistikéket. Utána elkezdte a csapatom a szigetek takarásából heccelni másikakat, és amikor középen előre tört az ellen a cirkálóival, azokat 2 oldalról bedaráltuk, persze egyből jött a nooob, hacker :blink:
Addig ment a macska egér harc, még a 3 BB le lett sebezve 20e környékére, utána mi csaptunk oda. Nagato-t éknek használva teljes gőzzel előre, Fuso és a NM támogatását élvezve. 342:691-ről fordítottunk. Izgalmas volt :woohoo:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11466 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Örömködő
Tripla örömködés :P :woohoo: :
ARP Kongo, ARP Myoko és a Zao a kikötőmben :
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, Eper, sandorati, geotigris9, zstorok75, bacsagabi, Lajler

Több
8 éve 10 hónapja #11475 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Örömködő
Na szerintem erre büszke lehetek:

Aobával a sok magasabb tier között, ez volt vle eddig a legjobb köröm :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, geotigris9, zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #11477 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

bacsagabi írta: Aobával a sok magasabb tier között, ez volt vle eddig a legjobb köröm :)

ez nagyon szép volt, tier8-n, tényleg, grt.

Puma, a lila hajókért meg neked grt, de a kipróbáláson kívul is fogod hasznalni oket ? :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bacsagabi

Több
8 éve 10 hónapja #11492 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Örömködő

vonKurz írta: Puma, a lila hajókért meg neked grt, de a kipróbáláson kívul is fogod hasznalni oket ? :)

köszi :)
A Myoko gyújtogatós/1milla sebzés küldinél csak Ibukival játszottam és őszintén szólva nagyon elment a kedvem a tier9-10 játék(osok)tól...
Mivel a japán cirkáló/csathajó ág a kedvencem így ranked mellett biztos hogy játszani fogok velük kikapcsolódásként.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11505 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Örömködő
Üdv Mindenkinek!

Ma csatahajókkal kezdtem, de mivel gyorsan jöttek a bukták (100 fölött vagyok, nemkellenek még ezek is a tetejébe... :huh: :ohmy: ) úgy gondoltam, kipróbálom magam randomban a cirkálókkal. (Eddig szinte csak Co-op-ban gyakorolgattam velük...)

A KÖNIGSBERG-el, mindjárt kezdésnek, kaptam egy "felemelő" t7-es meccset. Mikor megláttam a szereposztást... hát mit mondjak?
Valahogy nem úgy tűnt, hogy én nyertem meg a főszerepet.

Íme:

Mit gondoltok? Fontosabb mellékszereplőnek járó jelölésre, esélyes vagyok? :P :whistle:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bacsagabi

Oldalmegjelenítési idő: 0.424 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.