Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja #11187 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Örömködő
Ilyen csónakra Free XP-t használni? Háááát... érdekes.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11191 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Örömködő

ledgeri írta: Képem nincs de vicces dolog történt: Solomon Islands-on valaki beírta, hogy mindenki menjen át középen, és megcsináltuk... Sajna a halálozási arány az egyforma volt, de full poén volt az egész... + a káoszban az egyik szélen belógó ellen még ki is ment a foglalási körünkből mikor már kb a negyedén túl volt... Káosz volt az egész.

Tegnap egy ilyen csapatból egy egész falkányit hullámsírba raktam. ;)
Ott is annyira nagy káosz volt, hogy egy figyelmetlen csapattárs köztem és a sziget közti 1 méteres szakaszon átpréselte magát és nem vette figyelembe hogy én ott szórom ki a torpedókat. Így lett 5 süllyesztésem.

(pont azért álltam szorosan a partra, hogy egy hülye se jöjjön be elém mikor torpedózok, de csak volt egy...)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 10 hónapja #11202 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Örömködő

Trucker39 írta: Ilyen csónakra Free XP-t használni? Háááát... érdekes.

Sajna nincs időm nulláról indulni (stock langley). De eddig eredményes, majdnem megvan a 150 repcsis küldi, 16-36 közti repcsiket szedtem le 5 csata alatt, sajna elsősorban csak boguekkel találkoztam (hol vannak a zuihok?!), de az első meccsen a 2 cv-ből az egyik japán volt, 5. meccsen meg mindkettő.

Több
8 éve 10 hónapja #11208 Írta: fosti
fosti válaszolt a következő témában: Örömködő
Halihó!

Teljesen oda meg vissza vagyok vmiért ezért a játékért nem vagyok Op játékos csak a kedvtelés miatt nyomom. Ma volt egy jó kis köröm, tudom nem nagy durr de nekem nagyon izgalmasra sikeredett :D
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Capt_BuvarKund

Több
8 éve 10 hónapja #11210 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Örömködő
Nem tudom ki írta már, de nagyon igaza van! Tier4-5-6 élvezetes csaták (persze nem mind). Annyira nem hiányzik az Izumo, meg a NC...

Igaz, nagyon jó hajóval megyek, de ha vereség is a vége, nem azt érzem, hogy egy úszó ...kupac vagyok! Nem idegeskedek, nem anyázok. Gratulálok az ellenfélnek, ha lőtt egy bitang jó salvot és magamnak is, hogy szép volt Atika, ezt benyelted. :) Hónapok óta most érzem azt, amit a játék elején: ÉLVEZEM A CSATÁK MINDEN PERCÉT!
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58, Capt_BuvarKund

Több
8 éve 10 hónapja #11225 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő
Az előbb vesztettem egy rankedet - romboló tier+számelőnyük is volt, a végén négy (2 BB+2 DD) ellen maradtam NM-val... mindkét BB-t lesebeztem, s a két rombolót kilőttem, foglalással ők nyertek, de a lényeg: a csata végén megdicsért az ellen egyik kilőtt rombolója. Most ennek örülök. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.394 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.