Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11062 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Örömködő

geotigris9 írta: ...

Nem akarlak minden áron meggyőzni, mert tudom akit nem lehet azt nem lehet. Van aki úgy sem látja a fától az erdőt ez van, ettől kerek ez a bolygó.

(Ne vedd sértésnek soraimat nem annak szántam én mindig megmondom a "frankót"* bár ki is van előttem a való életben vagy itt.)

Nem vettem sértésnek, nincs benne semmi!

A baj az, hogy te nem vagy hajlandó figyelembe venni azt, hogy másoknak más a fontos. Mindannyian mások vagyunk, mindannyiunkat mások motiválnak, és más dolgokat tartunk szórakoztatónak. Vannak akik nem szeretik a Star Wars filmeket, a néger lányokat, a retro ruhákat, a RAP zenét, stb. stb. stb.

Ha te nem tiszteled ezeket, úgy nem tartasz tiszteletben másokat, akkor te miért várod, hogy mások tiszteletbe tartsák a te érdekeid?

Nagyon sok hozzászólásodban, bár ez valószínűleg neked fel sem tűnik, azért bírálod a csapattársaid, mert nem azt teszik, amit te mondasz nekik. Ez nem bölcsességről árulkodik, hanem arról, hogy képtelen vagy alkalmazkodni másokhoz. Bosszant ha a dolgok nem a te általad elképzelt módon történnek.
A jó játékos nem megmondja, hogy mások mit tegyenek és hogyan játszanak, hanem alkalmazkodik mások döntéséhez, és úgy hozza ki magából a legjobbat.
Ha te nem tisztelsz meg a másokat azzal, hogy elfogadod, hogy nekik más a fontos, és másban találnak szórakozást, akkor te miért várod, hogy mások figyelembe vegyék a te érdekeid?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11065 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő
válasz: zstorok75

Félreérteted amit írtam!

Azért szoktam olykor íni a chaten mert látom olyan dolgot csinál/vagy akar csinálni, aminek már látom az következményét, de ő nem. Azért mert nincs elég tapasztalata, tapasztalatlan és nem látja át a játék stratégiáját, (van aki nem is fogja soha) hogy adott esetben mit kellene lépni mert minden a fejben dől el nagyrészt. Ezzel is lehet vitatkozni, de ez tény.
Lehet olyan a játékos, hogy jól lő tudja mit kell csinálni ha lőtávolban van az ellen, de messze menő összefüggéseket nem látja, nem tudja adott esetben mit kelne lépni nem tud több lépésben előre gondolkodni. Ez a játék olyan mint a sakk az nyer aki több lépésben előre tud gondolkodik tudja, hogy ha ezt vagy - aszt csinálja annak ez lesz vélhetően az eredménye amiből ez fog majd következni...

Hidd el én itt mást sem csinálok csak alkalmazkodok egyfolytában a csapattársakhoz, de ha a csapattársak nem csapatként funkcionálnak (mondjuk nagyon nem) és nem segítik egymást az vereséghez vezet mert itt a különböző hajó osztályok elméletben meg gyakorlatban is egymásra vannak utalva. Ha a csapat nagy része vagy adott esetben egy tagja is olyat akar csinálni ami banális hülyeség akkor vereség lehet a vége és lehet pont azon a hibás lépésén múlik a csata.

Egy leegyszerűsített példa.: Csatahajóval nem fogok tudni adott esetben visszamenni resetelni az ellen foglalását, míg a rombolónk ezt könnyű szerrel megtehetné adott szituációban.

Vagy pl. nem fogok bemenni csatahajóval szűkös szorosba vagy közel a szigethez, ha tudom, hogy DD ólálkodik ott vagy nagy valószínűséggel lesz ott romboló mert esélyem sem lesz kimanőverezni a torpedókat pl. a szűkös szorosban, mert a DD a sziget takarásából úgy meg tudna lepni, hogy fúl HP-ról simán leküld a fenékre.

Én nem azt mondom, hogy mindig igazam van,(ember vagyok tele hibával közel nem tökéletes) de már van némi játékidő/játéktudás a hátam mögött (és ezt nem nagyképűségből mondom)és mindig igyekszek mások meg saját hibáimból is tanulni. A tapasztalat az , hogy az esetek túlnyomó többsége engem szokott igazolni a csata végeztével.

Az meg csak aki azért jön, hogy mások játékát elcsessze az inkább törölje le a játékot és menyen keressen valami olyan játékot ahol nem kell gondolkodni és nyugodtan szétbarmolhatja mások játékát, mert nem számít mit csinál vagy menyen játszani BARBIE babával!

És valami pozitívval le is zárnám ezt a témát mert látom nem jutunk dűlőre.

Szóval szokót olyan lenni bizony szokott, hogy hallgat az instrukciókra és lehozza a csatát a csaptattárs és ő is örül velem együtt a végén, hogy kihozta amit ki lehett adott szituációból.

Sőt tovább megyek olyan is van, hogy csak annyit kell írnom neki chaten, hogy szép volt, szép munka, mert nem kellet neki instrukció sem mert azt csinálta magától (jééé előre gondolkodott a csapat érdekét nézte 1. sorban) amit kellet és ha még valami nagyon szupert alkotott tényleg a végére. Kap egy pozitív reportolást tőlem és még csata után cheten külön meg is dicsérem és megköszönöm a játékát.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #11067 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Örömködő

Félreérteted amit írtam!
...

Nem! Nem értettem félre!
Az mind szép és jó amit írsz!
De még mindig csak arról szól, hogy szerinted mi az, ami helyénvaló és elfogadható.

Mint írtam, mindannyian mások vagyunk. Ezért mások a céljaink és mások az eszközeink. Az ami számodra elődleges fontosságú, az másnak huszad rangú. Nem mindenkinek a győzelem a legfontosabb. Vannak akik azzal érzik jobban magukat, ha sok sebzést kioszthatnak, vagy hogy becserkészhetik az ellent.
Azt, hogy kinek mi a fontos, mik az elsődleges célok, és mi az ami örömet okoz, engedd meg, hogy mindenki saját maga válassza meg.
Légfőkép, a döntésüket tartsd tiszteletben!

És végezetül zárszóként!
Azt hiszem ez a mondatod tökéletesen tükrözi amiről beszélek...

Az meg csak aki azért jön, hogy mások játékát elcsessze az inkább törölje le a játékot és menyen keressen valami olyan játékot ahol nem kell gondolkodni és nyugodtan szétbarmolhatja mások játékát, mert nem számít mit csinál vagy menyen játszani BARBIE babával!...

Ha úgy gondolod, hogy azzal, hogy nem úgy játszik valaki ahogy te azt elgondolod, és elcseszi a te játékod, akkor azt hiszem neked kellene törölni a játékot és BARBIE babával játszani...
(Mi is számít annak, hogy elcseszni mások játékát? Kicsit kisarkítva: Függetlenül, hogy éppen melyik csapatban játszik az illető, nem tesz meg mindent, hogy nyerjen a TE csapatod?)

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11078 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő
Válasz: zstorok75

Mit is ír a csata elején a játék, szerintem az elég világos!?

Foglald el az ellenség bázisát vagy szerezd meg az 1000 pontot (bázisfoglalás/birtoklás és ellenséges hajó likvidálásából származik) és vagy lődd ki az összes ellenséges hajót.

Amit meg a legelső hsz-ben írtam www.wows.hu/index.php/forum/off-topik/20-oromkodo#11050 nyilván nem az úgy nevezett "töltelék" (és ezt a fogalmazást se vegyi senki sértésnek) játékosoknak szántam akik egyáltalán nem veszik figyelembe a csaták abszolút végcélját, hogy bármi áron/bárhogyan, de megszerezni a végső győzelmet a csapatnak.

"Ahogyan szoktam mondani amíg van hajó addig van esély a győzelemre bármennyire is kilátástalan a helyzet!" De hát innen szép megnyerni a csatát! (Bár alább megvallom őszintén nem voltam biztos a győzelemben, de végül a szerencse is mellénk/mellém ált és így nagyon nehezen, de lehoztuk!)

És nem mondanám hogy sokszor így nem izgalmas, mintha csak szimplán kilövetné magát a vége felé az illető. ...

... És zárszónak egy szemléltető példa Benign_Wolf33 és az én olvasatomban:

És igen a játék is jutalmazta, hogy a végén lehoztuk a csatát:

(És az által, hogy lehoztuk minden egyes csapattag több XP-t / kreditet és felfelé ívelő győzelmi rátát kapott csak így zárójelben megjegyezve.)

szerk.:[Most eszembe jutott egy másik nagyon emlékezetes csata is sajnos arról nincs videó, amiben Wolfival lett lehozva a csata az Óceános pályán döntetlenre ami felért egy nagy győzelemmel, szóval külön egy nagy köszönet újra Wolfi azért a csatáért, nagyot alkottál a végjátékban és igen veled izgultam/és "éltem még csatában" és mondtuk egymásnak mit kellene lépni adott szituációban és igen tartottuk egymásban a lelket és, hogy sikerült lehozni a végén, mert az a döntetlen az tényleg egy NAGY győzelem volt NAGY győzelmet ért azzal volt teljes egészében egyenértékű! Wolfi ha megvan az eredménye még be is rakhatod valahova bár ott tényleg a csatát kellene újra nézni az tükrözné szemléltetné tényleg igazán.] B)

És most már tényleg lezárnám ezzel kapcsolatban a vitát veled!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11081 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Örömködő
Na akkor ha lezártátok a vitát :) örömködök egy kicsit. ;)
Nyert csaták, de nem csak az ellenséget hanem saját csapatomat is lezúztam xp-ben. :P

Ez utóbbinál átmentem a két sziget közt, lezúztam 2 rombolót és egy Aoba-t majd befoglaltam.(jó, tudom kitolás a többiekkel de biztosra mentem. :) )

Majd jött a harmadik csata, ami sima győzelem és meglett a heti küldetés is így :D csak azt nem értem top4 xp-t kapva hogy lett meg ? elnéztem valamit ?

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, geotigris9, zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #11083 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Örömködő
Akkor picit én is örömködöm egyet végre. :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Capt_BuvarKund

Oldalmegjelenítési idő: 0.465 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.