Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11050 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

Grievous írta: Idő és sok nyugtató készlet kérdése a dolog :silly:

A nyugodtság sosem árt úgy általánosságban az életben sem ..., de való igaz itt sokszor elég nehéz nyugodnak maradni pl. amikor chat-en írom mit kellene csinálni a győzelemért, de természetesen sz@rik bele a fogyaték és az ellenkezőjét csinálja vagy csak figyelmen kívül hadja a dolgot és eladja/szabotálja a csatát... nem számít, hogy pl. hős lehetett volna a végén + több XP-t kapott volna és kreditet és nem vereséget! :pinch:

szerk.: Sokszor abban is látom az okát, hogy a sebzés meg a kill az elsődleges a játékosnak nem a győzelem, (beszűkült tudat) de könyörgök minden csatában a végcél a lényeg a győzelem vagy a döntetlen ami sok esetben fel ér egy győzelemmel, hogy az illető elérte, hogy ne bukta legyen a csata!
Szóval nem arról szól fáma, hogy 1. körben ki menyit sebez, hány killje van egy csatában, sok esetben ez másod/harmadrangú tényező a végcél a lényeg nem az egyéni önző érdekek, ha nem a csapat érdek, amit nem látnak be sokan!
Folyománya, hogy ha ennek következtében vesztünk akkor az kevés xp/kredit meg vereség az egész csapatnak, de az utolsó az 100% a vereség még, ha a "BIG NOOB játékos" is sebezte a legtöbbet, de miatta vesztettük is el a végén példának okáért! :ohmy:

szerk.: És rengeteg csatát láttam így elveszíteni, hogy még ő sebez egy kicsit meg killel és megnyeri a csatát a végén. Természetesen néha így is nyertünk, de hangsúlyozom a lényeg a "néha" szócskán van!

szerk.: Aki ezt olvasta azt arra kérek komolyan gondolja át mi is tényleg a célja minden egyes csatának, attól nem lesz jobb a statisztikája és nem lesz jó/jobb játékos, mert mindig relatíve "sokat", többet sebez, de cserébe jóval több csatát elveszít és ő marad a NOOB!

szerk.: Megvallom volt olyan csatám, hogy rosszul döntöttem és mentem a sok noobal még sebezni meg, hogy legyen valami killem is végén még. Mert arra aztán számíthattam, hogy valaki is bevédi a bázist a csapatból vagy befoglal helyettem bázist a pontok végett pl. ami kell a győzelemhez a végén, ha én nem teszem. De egyre ritkábban azt bizton állíthatom.

szerk.: (Tudom itt mindenki mindig a csapat érdekét nézi soha sem azt menyit sebez Ő egy csatában. :silly: )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11054 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Örömködő

vcsaba1968 írta: Csak meglett

féltem hogy nem adja meg mert elég kill lopkodásnak tünt a dolog
copy.com/9Q6qXI9rHK0gz0Od Jöhet a Kongo meg a Myoko :lol:

Az ellenfél mit csinál, amíg ti játszottatok? :evil:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11055 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Örömködő
Kongo küldi miatt elővettem a Boguet, nem is vagyok nagy cv játékos de ez a kör (szerintem) nagyon jó lett :

Védtem a csatahajókat amíg el nem hullottak(ill foglalókat bombáztam) de mivel az elején jól foglalt a csapat, pontelőnnyel lett vége a játéknak, nyertünk. :P
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja PzPuma által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11057 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
nemtom én elvoltam foglalva a frag lopással :evil:

Több
8 éve 10 hónapja #11058 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Örömködő

geotigris9 írta: ...

szerk.: Sokszor abban is látom az okát, hogy a sebzés meg a kill az elsődleges a játékosnak nem a győzelem, (beszűkült tudat) de könyörgök minden csatában a végcél a lényeg a győzelem vagy a döntetlen ami sok esetben fel ér egy győzelemmel, hogy az illető elérte, hogy ne bukta legyen a csata!
Szóval nem arról szól fáma, hogy 1. körben ki menyit sebez, hány killje van egy csatában, sok esetben ez másod/harmadrangú tényező a végcél a lényeg nem az egyéni önző érdekek, ha nem a csapat érdek, amit nem látnak be sokan!
Folyománya, hogy ha ennek következtében vesztünk akkor az kevés xp/kredit meg vereség az egész csapatnak, de az utolsó az 100% a vereség még, ha a "BIG NOOB játékos" is sebezte a legtöbbet, de miatta vesztettük is el a végén példának okáért! :ohmy:

Aki ezt olvasta azt arra kérek komolyan gondolja át mi is tényleg a célja minden egyes csatának, attól nem lesz jobb a statisztikája és nem lesz jó/jobb játékos, mert mindig relatíve "sokat", többet sebez, de cserébe jóval több csatát elveszít és ő marad a NOOB!

(Tudom itt nincsenek noob játékosok ... egy sem. :lol: )

Kedves geotigris9!

Ne feledd, hogy ez a te álláspontod! NEKED a győzelem a legfontosabb.
Én személy szerint szívesebben cserélek fel 10 olyan győzelmet, amikor a csapat átrohan és lédózerólja az ellent, 5 olyan vereségre, amikor igazán akció-dús és élvezetes harcot vívtam az ellenféllel.

De nem vagyunk egyformák! Mindannyiunkat más motivál. Vannak akik csak győzni akarnak, és vannak akiknek az akció a fontos.
Szóval az, hogy csak a végcél a fontos, az igaz. De mindenkinek más a végcél.
Tény és való, hogy szívesebben nyer az ember mint veszít, de az sem mindegy, hogy hogyan teszi.

És ezek alapján neked kellene kicsit átgondolni, hogy valójában mi is a célja a csatáknak.
A SZÓRAKOZÁS!!! (Lévén, ez csak egy játék)
Az, hogy ez kinek mit jelent döntse el Ö maga. Természetesen fontos a csapat(munka), de ha nem szakaszban, vagy klánban játszom, alapjában véve, sajnos, csak magamra számíthatok a csatában... :(

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11061 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

zstorok75 írta:

geotigris9 írta: ...

Aki ezt olvasta azt arra kérek komolyan gondolja át mi is tényleg a célja minden egyes csatának, attól nem lesz jobb a statisztikája és nem lesz jó/jobb játékos, mert mindig relatíve "sokat", többet sebez, de cserébe jóval több csatát elveszít és ő marad a NOOB!

(Tudom itt nincsenek noob játékosok ... egy sem. :lol: )

Kedves geotigris9!

Ne feledd, hogy ez a te álláspontod! NEKED a győzelem a legfontosabb.
Én személy szerint szívesebben cserélek fel 10 olyan győzelmet, amikor a csapat átrohan és lédózerólja az ellent, 5 olyan vereségre, amikor igazán akció-dús és élvezetes harcot vívtam az ellenféllel.

De nem vagyunk egyformák! Mindannyiunkat más motivál. Vannak akik csak győzni akarnak, és vannak akiknek az akció a fontos.
Szóval az, hogy csak a végcél a fontos, az igaz. De mindenkinek más a végcél.
Tény és való, hogy szívesebben nyer az ember mint veszít, de az sem mindegy, hogy hogyan teszi.

És ezek alapján neked kellene kicsit átgondolni, hogy valójában mi is a célja a csatáknak.
A SZÓRAKOZÁS!!! (Lévén, ez csak egy játék)
Az, hogy ez kinek mit jelent döntse el Ö maga. Természetesen fontos a csapat(munka), de ha nem szakaszban, vagy klánban játszom, alapjában véve, sajnos, csak magamra számíthatok a csatában... :(

Szomorú, hogy több pontban is amit írtál nem értek egyet, nem tartom jónak, hogy így gondolod.

De viszont közhelyesen fogalmazva, ha egy játékosnak is változik- e téren a játékhoz a hozzá állása, akkor nem hiába szántam rá az időt erre a hosszúra sikeredett kis szösszenetre! :)

Hidd el ha egy csatában pl. nem sebeztél többet nem volt élménydús stb. mert így alakult a csata akkor ez van majd a következőben ennyi.
Hidd el, ha hasonlóan állnál a játékhoz a sokkal jobb eredmények/eseménydús izgalmas csaták is jönnek maguktól.

Nem akarlak minden áron meggyőzni, mert tudom akit nem lehet azt nem lehet. Van aki úgy sem látja a fától az erdőt ez van, ettől kerek ez a bolygó.

(Ne vedd sértésnek soraimat nem annak szántam én mindig megmondom a "frankót"* bár ki is van előttem a való életben vagy itt.)

*[Megmondom akkor is a véleményem kerek perec még, ha tudom nem fognak dobni szívecskéket utánam érte.]
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.432 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.