- Köszönetek: 291
Grievous írta: Idő és sok nyugtató készlet kérdése a dolog
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta: Csak meglett
féltem hogy nem adja meg mert elég kill lopkodásnak tünt a dolog
copy.com/9Q6qXI9rHK0gz0Od Jöhet a Kongo meg a Myoko :lol:
geotigris9 írta: ...
szerk.: Sokszor abban is látom az okát, hogy a sebzés meg a kill az elsődleges a játékosnak nem a győzelem, (beszűkült tudat) de könyörgök minden csatában a végcél a lényeg a győzelem vagy a döntetlen ami sok esetben fel ér egy győzelemmel, hogy az illető elérte, hogy ne bukta legyen a csata!
Szóval nem arról szól fáma, hogy 1. körben ki menyit sebez, hány killje van egy csatában, sok esetben ez másod/harmadrangú tényező a végcél a lényeg nem az egyéni önző érdekek, ha nem a csapat érdek, amit nem látnak be sokan!
Folyománya, hogy ha ennek következtében vesztünk akkor az kevés xp/kredit meg vereség az egész csapatnak, de az utolsó az 100% a vereség még, ha a "BIG NOOB játékos" is sebezte a legtöbbet, de miatta vesztettük is el a végén példának okáért!
Aki ezt olvasta azt arra kérek komolyan gondolja át mi is tényleg a célja minden egyes csatának, attól nem lesz jobb a statisztikája és nem lesz jó/jobb játékos, mert mindig relatíve "sokat", többet sebez, de cserébe jóval több csatát elveszít és ő marad a NOOB!
(Tudom itt nincsenek noob játékosok ... egy sem. )
zstorok75 írta:
geotigris9 írta: ...
szerk.: Sokszor abban is látom az okát, hogy a sebzés meg a kill az elsődleges a játékosnak nem a győzelem, (beszűkült tudat) de könyörgök minden csatában a végcél a lényeg a győzelem vagy a döntetlen ami sok esetben fel ér egy győzelemmel, hogy az illető elérte, hogy ne bukta legyen a csata!
Szóval nem arról szól fáma, hogy 1. körben ki menyit sebez, hány killje van egy csatában, sok esetben ez másod/harmadrangú tényező a végcél a lényeg nem az egyéni önző érdekek, ha nem a csapat érdek, amit nem látnak be sokan!
Folyománya, hogy ha ennek következtében vesztünk akkor az kevés xp/kredit meg vereség az egész csapatnak, de az utolsó az 100% a vereség még, ha a "BIG NOOB játékos" is sebezte a legtöbbet, de miatta vesztettük is el a végén példának okáért!
Aki ezt olvasta azt arra kérek komolyan gondolja át mi is tényleg a célja minden egyes csatának, attól nem lesz jobb a statisztikája és nem lesz jó/jobb játékos, mert mindig relatíve "sokat", többet sebez, de cserébe jóval több csatát elveszít és ő marad a NOOB!
(Tudom itt nincsenek noob játékosok ... egy sem. )
Kedves geotigris9!
Ne feledd, hogy ez a te álláspontod! NEKED a győzelem a legfontosabb.
Én személy szerint szívesebben cserélek fel 10 olyan győzelmet, amikor a csapat átrohan és lédózerólja az ellent, 5 olyan vereségre, amikor igazán akció-dús és élvezetes harcot vívtam az ellenféllel.
De nem vagyunk egyformák! Mindannyiunkat más motivál. Vannak akik csak győzni akarnak, és vannak akiknek az akció a fontos.
Szóval az, hogy csak a végcél a fontos, az igaz. De mindenkinek más a végcél.
Tény és való, hogy szívesebben nyer az ember mint veszít, de az sem mindegy, hogy hogyan teszi.
És ezek alapján neked kellene kicsit átgondolni, hogy valójában mi is a célja a csatáknak.
A SZÓRAKOZÁS!!! (Lévén, ez csak egy játék)
Az, hogy ez kinek mit jelent döntse el Ö maga. Természetesen fontos a csapat(munka), de ha nem szakaszban, vagy klánban játszom, alapjában véve, sajnos, csak magamra számíthatok a csatában...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.