- Köszönetek: 445
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Igen! Jól látható, hogy ha a Shimakaze 1 salvoval csak 25%-os találatot ér el, akkor bizony a Yamato és a Montana kivételével MINDEN HAJÓ MEGHAL!
azt elemeztem, hogy átlagosan mit tud egy romboló, és mit tud egy csatahajó.
én nem azzal foglalkoztam, hogy néha, ha dupla nullát dob a százas kockán, akkor mi van. lőtem én már Maussal 10k-t meg itt wowsban 8 hajót egy meccsen.
és az bizonyít valamit azon fellul, hogy agyatlan zombik voltak az ellenfelek ?
Na ez pont egy feltételezés. Mert Hp függő, RNG függő, lőszer és torpedó betöltésétől is függ. Na és a felállástól. Tudniillik süllyesztettem már így el yamatoval/Amagival/Tirpitzel is 2 támadó ellenfelet. Sőt! Még Nyikolájjal is jöttem ki jól, amikor egy Warspite+NM támadott. Első süllyedt, második futott. Az, hogy jobb játékos vagyok-e náluk, vagy az RNG segített, avagy csak rossz napja volt valamelyiknek azt nem tudjuk. Pont ezért ez feltételezés.ha a Yamatodat megtámadja 2 bármilyen tizes, akkor halott vagy, hozzád hasonló tudásu játékosokat feltételezve.
Ezzel egyetértek. Csak akkor fogadjátok el, hogy ez igaz a csatahajósra is. Ne annyival rendezzétek le, hogy "béna a csatahajós". Mert ez volt a reakció a többször (általam) felhozott Montana vs DD esetnél.én értem, hogy néha a rombolóknak jo napja van, csak minden ilyen jo meccsre sokkal tobb olyan jut, amikor nincs.
És még pár dolog. A DD-nek beépített aim van. A DD minden hajóra azt a torpedót lövi ki, nem kell váltania és vesztenie 35mp-et. A BB ha nincs ideje váltani, akkor AP-val lövi a DD-t, amivel nem öli meg! Még akkor sem, ha a gránátok 75%-a talál! Ami lehetetlen ugye..... Ellenben én benyelem a torpedók 25%-át és gyakorlatilag halott vagyok.
A legnagyobb probléma az, hogy a BB-ket folyamatosan nerfelik. Egyfolytában. Ellenben a DD-k buffokat kaptak. És a következőnél is ez lesz. Sőt! Ott a cirkálókat is nerfelik. Na itt kezdődnek a bajok.
Szete58 írta: Annyira nem mondatok egymásnak ellen, mint amennyire a hangnemből kitűnik... türelem, némi tolerancia, s mindjárt kiderül, hogy senki sem ül fordítva a lovon, max. egyikőtök elölről nézi: "Harap!", a másik meg hátulról: "Rúg!"... Pacem!
bocsi, elsiklottam kicsit a "statisztikan" talan mert nem igazan statisztikaDoktoruur írta: Ne haragudj vonKurz, de baromira nem jól közelíted meg a statisztikákat. A statisztika nem akkor helyes, ha kiragadsz 1 dolgot és CSAK azt elemzed.
Most nézzünk meg másik adatot:
Yamato 9 gránátot lő ki 1 salvoval; Shimakaze 15 torpedót.
Yamato salvo sebzése: 133.200; Shimakaze: 356.490
Ha csak 25%-os a pontosságunk (ami szerintem korrekt adat): Yamato: 33.300; Shimakaze: 89.122
Igen! Jól látható, hogy ha a Shimakaze 1 salvoval csak 25%-os találatot ér el,
AtuqShaman írta: Megnézted a statomat...hú most aztán húha.
Mivan ha nem akarok nagyobb tierbe menni?
Többet mentél nagyobb tierben mint én ezért én nem mondhatom el a véleményem és automatikusan neked lesz igazad? Szerint érdekel?
vonKurz írta: az meg azért erős lukrafutás volt, hogy en tobbet játszanék rombival, mint csatahajoval
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.