- Köszönetek: 468
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta: Nos az 1v1-et hagyuk mert ott nagyon kiegyenlitetlenek a feltételek.De megnéztem az átlag sebzée alapján a sokat emlegetett Shimakaze csak a 12-edik elöte van 5 hordozo 4 csatahajó és 2 cirkálo.Akövetkezö rombolo a sorban 8 helyel lentebb van.Szerintem ez eleget mond arrol kell-e a DD-ket nerfelni,és ha kell mihez képest.Az meg engem is kiborit ha az oroszz rombolo agyukkal szará lö egy csatahajot.
Doktoruur írta: Ne haragudj vonKurz, de baromira nem jól közelíted meg a statisztikákat. A statisztika nem akkor helyes, ha kiragadsz 1 dolgot és CSAK azt elemzed.
Igen! Jól látható, hogy ha a Shimakaze 1 salvoval csak 25%-os találatot ér el, akkor bizony a Yamato és a Montana kivételével MINDEN HAJÓ MEGHAL!
AtuqShaman írta: Van egy ajánlatom mit csinálj a statisztikáddal vonKurz...
Mondd akkor meg a magyar DOLGOZÓ embereknek, hogy a statisztikai hivatal szerint átlagosan bruttó 242ezer magyar pénzt visznek haza HAVONTA. -látod mire jó a statisztika...
Szemben ezzel a valóságban, TE nem fogod látni mit nehezményezünk, mert te rombolóval játszol. Állj neki 2 hónapig csak BB-zni, után majd visszatérünk rá meg a fröcsögésedre.
Az igazság fájni szokott.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.