vcsaba1968 írta: Egy dolog amiröl még nem irtatatok a kredit kezelés menyire lehet haladni a játékban , a fejlesztéseket simáen el lehet érni vagy ugy kell gyüjtögetni rá,elöfizetés nélkül menyire játszthato stb....
Lehet haladni szépen. Mint itt (wows) az elején. Szerencsére a tier1-et hamar át lehet ugrani, mert ott boldog-boldogtalan lövi a torpedókat. Most T3-nál járok (kb 13 meccs) a német BB-vel. Viszont bátran mondhatom, hogy még ennyi csata simán kell, hogy megszokjam a dolgokat.
Fentebb leírtam amit hiányolok és ami nem tetszik. Viszont az kimondottan jó, hogy összetett a játék. Magyarán: nem csak az van, hogy megyek lövök és imádkozom, hogy ne jöjjön egyszerre 2 cirkáló, vagy egy DD. Itt feszt jár az ujjam, mert lövök a fő löveggel, aztán a másodlagost használom. De amint ellövöm, már válthatok is, mert jönnek a repülők. Így izgalmas.
Amit megfigyeltem még. Itt szépen mennek előre a "kicsik" és nyomják a spotot nekem/nekünk csatahajóknak. Nem anyáznak, hogy kempelek, vagy mert nem támadok. Arra kell figyelnem, hogy ne aludjak be és amint lehet lőjem az ellent és segítsek a spotoló ladikoknak.
Én arra próbálok törekedni, hogy a lehető legtávolabbról kiszedjem az ellenfelet. Viszont a minimapot folyamatosan kell figyelni, mert amint lehet, kúszok előrébb, hogy minél jobb fedezetet tudjak adni.
Ja igen! Még egy dolog tetszik. Amint ellövöm a salvot, már tudom az eredményt.
Szűk célkeresztnél oda emgya gránátok többsége, ahová céloztál. Hihetetlen mi?!
De ahogy Trucker is írta: a lényeget akkor tudom meg, amikor lenyomtam 30-40 csatát. A lényeg pedig az, hogy élvezem a játékot, vagy sem. Én is azt tudom tanácsolni, hogy ha valaki elkezdi, LEGALÁBB 20 csatát menjen és nem T1-ben! Aztán mondjon véleményt.